Month: May 2013

pesakit strok kembali berjalan selepas menggunakan VIVIX shaklee dalam masa 7 hari

time untuk update blog…dah lame tak update sbb tak berkesempatan bukak laptop…ni saya nak share testimoni VIVIX shaklee yang sangat berkesan dan menarik sekali… inilah yang dikatakan PRODUK SHAKLEE yang terbaik… pesakit strok yang consume VIVIX dalam masa 7 hari dah boleh berjalan… perokok tegar yang consume VIVIX dah boleh berhenti merokok… nak tau ape …

Testimoni Carotomax

          CAROTOMAX     Kelebihan Utama     ✿ Lebih selamat daripada Vitamin A   ✿ Mempertingkatkan penglihatan   ✿ Meredakan penyakit kulit   ✿ Melindungi epithelial   ✿ Melawan kanser dan oksidasi   ✿ Menghalang infeksi   ✿ Menggalakkan perkembangan normal dan sihat Ini adalah salah satu testimoni CAROTOMAX…jangan malu jangan segan …

Testimoni Joint Health Tablet

Sebahagian daripada Testimoni AJHT (Advanced Joint Health Tablet) Shaklee… alhamdulillah kembali pulih dengan izin Allah swt.. Tak salah kita mencubakan,.. Nak dapatkan AJHT ini.??? boleh call / sms saya, HANIM 0179752684 untuk AJHT anda…penghantaran percuma boleh dilakukan di sekitar shah alam, jalan kebun, dan taman alam budiman U10..penghantaran seluruh malaysia juga boleh diuruskan…

VIVIX

Assalamualaikum….dan salam ceria!!! Ramai sekarang Shaklee Independent Distributor duk promote VIVIX bulan Mei ni kan? KENAPA yer??? Sebab promosi VIVIX berlangsung pada bulan Mei ini…yezza… BELI 6, FREE 1 BELI SATU PUN BOLEH!!!Sempena BULAN BIRTHDAY anakanda saya bulan ni, saya mahu berikan sesuatu yang istimewa…..nak tahu call / sms saya 0179752684 atau pm sayahttp://www.facebook.com/aneng83  Apa …