Month: November 2013

10 MITOS PENYUSUAN SUSU IBU

Tip kejayaan penyusuan secara eksklusif selama 2 Tahun sebenarnya bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu itu sendiri yang memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuannya memberikan yang terbaik kepada bayinya. Akan tetapi, pelbagai mitos diberitahu kononnya sebagai nasihat berguna yang akhirnya mengelirukan si ibu itu sendiri. 1. KEBANYAKKAN WANITA TIDAK MENGHASILKAN SUSU YANG …

TESTIMONI TERBAIK TONIK VIVIX

Assalamualaikum… Saya ingin share kebaikan dan manfaat TONIK AJAIB VIVIX… 1. Kepada yang berhasrat untuk BERHENTI MEROKOK digalakkan untuk mengambil VIVIX di mana ia  boleh menjadikan ROKOK menjadi PAHIT seperti HEMPEDU… Eksperimen yang saya berikan VIVIX kepada suami saya untuk berhenti merokok, baru 5 hari penggunaan  ambilan rokok semakin berkurangan kerana ROKOK terasa pahit…ALhamdulillah….sangat gembira …

PENGEDAR / DISTRIBUTOR SHAKLEE DI SHAH ALAM

Assalamualaikum….. Soalan HOT yang biasa saya dengar…. “BAgaimana nak dapatkan produk SHAKLEE yang HOT?” “Di manakah stokis terdekat shaklee?” Jangan risau kerana saya adalah pengedar SHAKLEE yang sah di kawasan SHAH ALAM, Selangor. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk shaklee yang GLAMOROUS ini, saya menyediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery) di kawasan sekitar SHAH ALAM,  …

Maintain hb darah semasa pregnant

Assalamualaikum….saya nak share sket rahsia saya utk maintain kan hb darah time pregnant…Saya amek vitalea utk maintain kan hb darah….amek 2 bijik jer sehari….alhamdulillah doc pun tanye saya amek ape?Saya ckp vitalea shaklee…doc pun ckp shaklee bgs…truskan amek shaklee kalo nk fully bf 2 thn….sbb doc tu pun amalkan shaklee….Sms wassap saya, HANIM 0179752684COD area …

TONIK AJAIB VIVIX

Assalam…just nk share one of shaklee product yg sgt gojes iaitu VIVIX… Nk tau kenapa sgt gojes n marbeles?!! sbb vivix ni ibarat ibu utk segala product n vitamin shaklee… Kenapa???!? 1.  Sgt berkesan utk menjadikan kulit menjadi anjal dan yg paling bagus blh menjadi awet muda… 2. Sgt sesuai dihadiahkan kpd encik suami yg …