Anak Cerewet Makan ? Selalu Letih Time Persekolahan?

Sharing is caring!

Adakah anak-anak anda cerewet makan?

Selalu letih time persekolahan sebab Sekolah 2 Sesi?

Mealshakes memberikan tenaga kepada anak2 kita..

saya try bagi MEALSHAKE kat anak sedara darjah 6 dan darjah 4.

kakak saya kata anak die makin cergas even sekolah 2 sesi…
bgn pagi pun senang jer…


Anak saya masa 2 tahun sangat cerewet bab-bab makan ni…

Nasik tak nak…nak makan aiskrim ngan cokelat jer..

Saya try bg MEALSHAKE kat anak saya…

alhamdulillah selepas 1 minggu selera makan die datang balik..

makan nasik, mee, pasta dan sebagainya..

lauk favorite die ayam goreng dan sayur pun die makan..

ALHAMDULILLAH..

biasa budak2 kan tak nak makan sayur…

tapi sbb saya bagi die try MEALSHAKES ngan VITAMIN C CHEWABLE SHAKLEE

selera dia makin menjadi2…

dulu saya sgt susah hati bile anak tak nak makan..

ni sampai tak cukup tgn nak masak..

pagi makan mee goreng @ nasi goreng..

tghari makan nasik ngan ayam goreng upin ipin ngan sayur plak…

jom try bagi MEALSHAKE kat anak2…
Nak try MEALSHAKE?

boleh pm FACEBOOK saya

atau sms/ call HANIM 0179752684

Penghantaran secara percuma boleh dilakukan di kawasan JALAN KEBUN, KOTA KEMUNING, ALAM BUDIMAN U10 dan SHAH ALAM

Penghantaran seluruh MALAYSIA boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU,..

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge