Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Sharing is caring!

Set kecantikan Shaklee ade banyak pakej…
Ada COLLAGEN POWDER
Ada VIVIX
Ada GLA
Ada BCOMPLEX, VITALEA
dan banyak lagi…
tapi saya nak share salah satu SET KECANTIKAN SHAKLEE
Nak cantik luar, kena cantik dari dalam…betul tak?
kadang2 kita pakai mcm2 produk muka tpi sekejap jer muka ok…
clean and clear dari jerawat..
tapi sampai masa, jerawat timbul balik..
sebab apa?
sebab dalam badan kita banyak toksin yang tak dibuang..
kalau buang toksin, segala jerawat pun tak akan timbul lagi…
Try tgk salah satu testimoni set kecantikan SHAKLEE ni…
Beliau ambil ESP + BCOMPLEX + OSTEMATRIX + VITA E dan GLA
berbaloi sangat dengan hasilnya kan…
Nak try set kecantikan shaklee boleh hubungi saya di
 FACEBOOK : Hanim Ismail
atau sms/ call
HANIM 0179752684
Kita boleh bincang2 ikut bajet anda…. NO WORRIES…
Saya sedia membantu
Penghantaran secara percuma boleh dilakukan di sekitar kawasan JALAN KEBUN, KOTA KEMUNING, ALAM BUDIMAN U10 dan SHAH ALAM
Penghantaran ke seluruh MALAYSIA boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge