Month: May 2014

Protein Terbaik Shaklee untuk Elakkan Letih dan Tenaga Berkekalan

Rasa Letih sepanjang hari? Tak larat nak membuat kerja-kerja rumah/ pejabat sebab lesu? Bangun pagi takde tenaga?? Tak lalu nak makan pagi2 untuk tenaga. Kami ada penyelesaiannya.. Protein adalah sumber utama untuk membekalkan tenaga kepada badan kita. Tapi kadang2 surirumah mahupun yang bekerja tidak sempat nak breakfast. Betul tak? Bangun pagi kul 530. Siap anak2 …

Jangan Join SHaklee Kalau Tak Nak Duit Banyak Terutamanya SURIRUMAH

Anda Nak duit Banyak? Siapa tak nak duit kan!!! Tambah pula kita hanya seorang surirumah..Eh kenapa Surirumah jer?? Sebab surirumah sangat fleksibel masa dan bagi saya surirumah seorang yang sangat serba boleh seperti SUPERMAK  Setuju tak??.Boleh buat 2 @ 3 @ 4 kerja dalam satu masa. Betul kan? Lagi la senang nak buat duit…Boleh selit BISNES SHAKLEE …

Hilangkan Jerawat dengan Set Jerawat Shaklee

MAsalah jerawat dikalangan perempuan dan juga lelaki tidak dapat dielakkan. Terutamanya perempuan kerana masalah jerawat ini kadangkala seiring dengan kedatangan haid..Bak kata org dulu2, bila start naik jerawat dah period la tu..Betul tak? Tapi yang peliknya ada yang tak pernah keluar jerawat langsung. Ada yang jerawat keluar penuh satu muka…Sampai nak keluar jalan-jalan pun  malu…Sebijik …

Tips untuk Tidur yang Lebih Baik

Tips untuk TIDUR YANG LEBIH BAIK Pastikan bunyi dan cahaya pada tahap minimum. Gunakan penutup telinga, bidai, langsir berat, atau topeng mata. Lampu kecil  di dalam bilik tidur dan bilik mandi anda adalah idea yang baik. Elakkan makanan berat dua jam sebelum tidur.  Jangan minum kafein (termasuk teh dan minuman ringan) 4-6 jam sebelum tidur. …

Anak Sembelit? Kurang Selera Makan? Apa NAK BUAT ni??

Adakah anak anda mengalami masalah sembelit? susah betul nak poo poo..kesian betul tengok anak kecil tu kan..Tambah pulak dengan anak yang kurang selera makan..makan nasik tak nak..haishhh…susah hati bila tengok anak makin kurus kan…Takkan kita nak tengok jer anak sakit perut sembelit, makan jajan @ junkfood@ cekedis??? Nasik langsung tak nak sentuh.. Apa yang kita nak …