Anak Sembelit? Kurang Selera Makan? Apa NAK BUAT ni??

Sharing is caring!

Adakah anak anda mengalami masalah sembelit? susah betul nak poo poo..kesian betul tengok anak kecil tu kan..Tambah pulak dengan anak yang kurang selera makan..makan nasik tak nak..haishhh…susah hati bila tengok anak makin kurus kan…Takkan kita nak tengok jer anak sakit perut sembelit, makan jajan @ junkfood@ cekedis??? Nasik langsung tak nak sentuh..



Apa yang kita nak buat wahai IBUBAPA PRIHATIN??

Kita boleh beli handbag mahal, kasut mahal, apa kata anda beli MEALSHAKE ni untuk Anak anda..Kompem berbaloi…


Apa ada dengan MEALSHAKES ni??

  • Mealshakes ni adalah MULTIVITAMIN dalam bentuk serbuk…perasa FRENCH VANILA…sangat YUMMY..anak saya suka sangat dengan bau die…
  • Mempunyai 24 jenis vitamin yang sangat membantu membina sal-sel kulit, kuku, rambut, darah dsb.
Eh…takkan 2 jer keistimewaan MEALSHAKES ni?
SO, tak istimewa sangat la kan..

Taklah…Keistimewaan MEALSHAKES ni saya akan bagitau lebih lanjut dengan SETIAP PEMBELIAN MEALSHAKES daripada saya SAHAJA. Nak tak E-BOOK MEALSHAKES ni?
Hanya EKSLUSIF untuk ANDA daripada saya…E-BOOK ini adalah keluaran RTS GROUP yang sangat menarik.

 Tapi..betul ke jadi bila anak amek MEALSHAKES ni?
Kita kena berusaha dulu kan, baru nampak hasilnya..At least berusaha untuk bantu anak cegah sembelit, bagi anak berselera makan.Takkan kita jer yang asyik berselera makan, tapi anak-anak makan nasik pun tak kan?
Ini adalah sebahagian daripada TESTIMONI customer yang memberi MEALSHAKES kepada anak2 mereka..Mereka DAH…Anda bila lagi???



Teringin nak dapatkan MEALSHAKE untuk anak anda?
Hubungi saya HANIM ISMAIL
SMS/Call/WhatsApp: 0179752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
Penghantaran percuma ke seluruh SHAH ALAM, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA, ALAM BUDIMAN U10.
Penghantaran seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge