Hilangkan Jerawat dengan Set Jerawat Shaklee

Sharing is caring!

MAsalah jerawat dikalangan perempuan dan juga lelaki tidak dapat dielakkan. Terutamanya perempuan kerana masalah jerawat ini kadangkala seiring dengan kedatangan haid..Bak kata org dulu2, bila start naik jerawat dah period la tu..Betul tak?

Tapi yang peliknya ada yang tak pernah keluar jerawat langsung. Ada yang jerawat keluar penuh satu muka…Sampai nak keluar jalan-jalan pun  malu…Sebijik jerawat pun dah rimas apa lagi bila jerawat banyakkan??

Yang penting kita usaha dulu untuk pulihkan dalaman kita..Sebab jika dalaman tak bersih, tu yang jadi jerawat keluar banyak..Sampai tahap jerawat batu pun ada…

Antara Supplement Shaklee yang boleh membantu untuk mengurangkan dan menghilangkan parut jerawat adalah

GLA – yang berfungsi untuk memulihkan kulit rosak dan juga menstabilkan hormon ketika period.

Vita E – yang berfungsi untuk menghilangkan parut. Boleh klik link ini untuk tengok testimoni menghilangkan parut dengan Vitamin E

B complex – mengandungi vitamin B6 yang menjadi penyebab jerawat sekiranya vitamin B6 kurang dalam badan kita kurang B6

Vitalea – chromium didalam Vitalea membantu metabolisma gula. metabolisma gula yang tak stabil sebabkan jerawat.

Zinc – berfungsi mengurangkan & mencegah jerawat serta memulihkan kesan-kesan luka akibat jerawat

Sekiranya anda mengalami masalah jerawat yang serius atau yang biasa-biasa sahaja, jangan segan2 untuk hubungi saya untuk vitamin Shaklee..
Hanim Ismail
Email: hanim_ismail@yahoo.com.my
SMS/Call/WhatsApp ; 0179752684
COD Area: Shah Alam, JAlan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, ALam Budiman u10

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge