Jangan Join SHaklee Kalau Tak Nak Duit Banyak Terutamanya SURIRUMAH

Sharing is caring!

Anda Nak duit Banyak? Siapa tak nak duit kan!!! Tambah pula kita hanya seorang surirumah..Eh kenapa Surirumah jer?? Sebab surirumah sangat fleksibel masa dan bagi saya surirumah seorang yang sangat serba boleh seperti SUPERMAK  Setuju tak??.Boleh buat 2 @ 3 @ 4 kerja dalam satu masa. Betul kan? Lagi la senang nak buat duit…Boleh selit BISNES SHAKLEE sekali antara 2 @ 3 kerja tu.

Saya juga seorang surirumah dalam masa yang sama saya buat bisnes Shaklee secara online sahaja. Dalam duk bising2 berperang dengan anak2 duit masuk jugak…Tapi yang paling best dapat tengah2 bulan… Berapa banyak saya dapat?? Saya pernah dapat 2 angka, 3 angka dan juga 4 angka. Alhamdulillah..Dapat juga tolong bayar bil letrik, bil astro dan segala jenis bil lagi la… Dapat juga shopping2 mainan anak2, baju anak2. Tak payah nak mintak2 dengan suami lagi.Best kan??

Kenapa Bisnes SHAKLEE yang saya pilih???

  1. Bisnes Shaklee adalah MESRA KELUARGA. Sekiranya terdapat sebarang perjumpaan (tak wajib pun pergi) anda boleh membawa suami dan anak2 sekali. Tak perlu risau anak2 akan ganggu sebab mostly semua orang bawak suami dan anak2..Bisnes satu keluarga katakan.
  2. Tak perlu nak keluar pergi HQ atau BRANCH untuk beli stok. Order online jer klik2 bayar online. Next step tunggu jer kat rumah nanti KURIER akan hantar. Kos penghantaran sangat murah. Tak payah nak rugi masa beratur, letih layan karenah anak2 lagi.Setel kan secara online jer. Saya sejak anak ke-2 ni br 4 bulan memang jarang sangat nak pergi branch beli stok..sebab semuanya order online.tunggu diaorang hantar jer..heheh
  3. Takda duit nak beli stok? Jangan risau.. Tak payah beli stok jika kurang wang..Sekiranya ada customer mahukan produk, nanti dia bank in kan duit, proceedkan order secara online. Shaklee akan poskan produk tu terus pada customer anda.Mudahkan??
  4. Saya start from ZERO..means takde knowledge ataupun hal2 marketing yang saya tau sebab saya belajar pasal engineering jer…Tapi saya beruntung sebab saya telah diserap masuk dalam secret group RTS yang mengajar saya berkaitan marketing, info produk dan banyak lagi.Semua ada dalam group ni, tinggal nak kene cedok dan buat jer. Siapa yang buat lebih, dialah yang dapat DUiT Lebih!!! Nak2 time raya ni kan? Kalau nak duit raya banyak, boleh join dari sekarang.
  5. Segala coaching2, kelas untuk marketing strategi semuanya belajar secara online sahaja. Ada internet, laptop @ smartphone setel.
  6. Yuran pendaftaran SHAKLEE sangat murah hanya RM65 + RM10 untuk pengeposan starter kit. Tapi seumur hidup, tak payah nak renew-renew dah. 

SURIRUMAH terutamanya kalau TAKNAK duit berkepok-kepok dalam HANDBEG tiap2 bulan JANGAN JOIN SHAKLEE.. RUGI JER..

Orang yang NAK RASA, NAK PEGANG HANDBEG BERAT dengan DUIT jer jom join SHAKLEE.
Daftar AHli dengan saya sekarang, Anda akan diserap ke dalam  secret GROUP RTS.


Berminat untuk join EMPAYAR KAMI?

Hubungi saya HANIM – 0179752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

Kami menanti kehadiran anda semua!!!


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge