Protein Terbaik Shaklee untuk Elakkan Letih dan Tenaga Berkekalan

Sharing is caring!

Rasa Letih sepanjang hari? Tak larat nak membuat kerja-kerja rumah/ pejabat sebab lesu? Bangun pagi takde tenaga?? Tak lalu nak makan pagi2 untuk tenaga. Kami ada penyelesaiannya..

Protein adalah sumber utama untuk membekalkan tenaga kepada badan kita. Tapi kadang2 surirumah mahupun yang bekerja tidak sempat nak breakfast. Betul tak? Bangun pagi kul 530. Siap anak2 untuk hantar ke nursery dan terus pegi kerja.. Sampai ofis tengok meja berlambak dengan kerja yang sedang menunggu. Surirumah pulak bangun pagi2  lagi basuh baju, sedia lauk untuk masak. Siapkan anak2 untuk ke sekolah dan suami untuk ke tempat kerja..Fuhhh… letih bukan..

Rahsia saya untuk kekal bertenaga setiap hari adalah minum protein terbaik dari Shaklee. Apa protein terbaik? tentulah Energizing Soy Protein (ESP). ESP terbukti rendah lemak, bebas kolestrol dan juga mempunyai 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita..

Satu canister ESP dihasilkan daripada 30kg soya NON-GMO (Genetically Modified Organism) dan ianya selamat dan berkesan serta halal


Yang pasti saya minum pagi2 tanpa brekfast sebab tak sempat tapi saya boleh buat kerja direct dari pagi sampai tengahari.. Nak handle anak kecik 4 bulan lagi…anak sulung umor 3 tahun lagi…nak masak untuk lunch, nak kemas rumah, vaccum umah, basuh baju, sidai baju, menyusu badan lagi,…Nampak simple tapi penat kan??

Ni lah rahsia saya…ESP yang memang produk hot untuk semua..
Anak2 yang kat sekolah menengah ker kolej ke universiti ker sangat digalakkan amek ESP ni…
Biasa nya student malas nak breakfast. Kelas pulak stat kul 8.30 pagi direct sampai 12.30 pm.. Yang ni berdasarkan saya sendiri masa belajar kat UITM Shah Alam..Kalau minum pepagi takde la dieorang letih campur dengan mengantuk dalam kelas..Rugi kalau ilmu tak difahami dengan seeloknya..Betul tak?

Berminat nak dapatkan ESP ni?

Hubungi saya
HANIM ISMAIL
0179752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge