Month: June 2014

Testimoni Phytocol -ST untuk Mengurangkan Paras Kolestrol

Entry sebelum ini adalah berkenaan Phytocol -ST yang baru sahaja dilancarkan oleh pihak Shaklee. Tapi,bukan senang2 Shaklee nak keluarkan produk baru. Mereka mempunyai lebih daripada 80 kajian berkenaan phytocol. Kalau produk  yang dikeluarkan tak berkesan kenapa mereka keluarkan. Betul tak? Sekarang saya nak share TESTIMONI PHYTOCOL-ST yang mampu mengurangkan paras kolestrol dalam darah kita. Sesiapa …

Produk Terbaru Shaklee untuk Mengurangkan Kolestrol dalam Darah; Phytocol ST

Pada 7 dan 8 JUN 2014, Shaklee telah merasmikan produk terbaru mereka khas untuk mereka yang berkolestrol tinggi iaitu PHYTOCOL-ST. Ia adalah satu-satunya produk dari Shaklee untuk anda yang sangat berkesan untuk menurunkan paras kolestrol. Terdapat 5 faktor paling penting yang menyumbang ke arah kolestrol tinggi. Antaranya:1. Pemakanan yang tidak seimbang2. Merokok3. Minum alkohol4. Tekanan5. …

Kenapa Performance Drink digalakkan ambil di bulan Ramadhan?

Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk umat Islam berpuasa.. Berpuasa di musim panas dan jerebu mungkin mendatangkan sedikit masalah kepada kita kan? Terutama anak2 yang masih bersekolah tentu penat berpuasa dalam keadaan panas terik ni… Performance Drink adalah minuman tidak bergas yang memberi tenaga dan meningkatkan stamina. Pada asalnya, Mereka yang terlibat dalam aktiviti lasak …

Demam teruk dugaan dari Allah, Alhamdulillah

2 hari dilanda demam teruk sampai nak bangun tak larat…encik suami pulak takde sebab g singapore atas urusan kerja Broadcast Asia selama 3 hari…dah lama tak demam seteruk ni… Sampai nak pegang dukung anak 5 bln pun tangan terketar2….apa lagi nak layan yg sulung 3 tahun..mujur grandma dengan atuk ada..blh tlg2 tgkkan dieorang… Tapi alhamdulillah…syukur …

Adakah Performance Drink Untuk Mereka yang Aktif Bersukan Sahaja?

Perfomance Drink Shaklee boleh juga dipanggil minuman bertenaga. Rasa dia ni memang sedap. Rasa oren. Yang penting banyak kelebihan dia berbanding Oren Sunquick. HEhehehe… Nama pun PERFORMANCE DRINK. tapi adakah semestinya orang yang aktif bersukan jer boleh minum performance drink ni?Statement PERFORMANCE DRINK shaklee hanya untuk orang yang bersukan sahaja TIDAK BENAR sama sekali. Kita …

Kelebihan Vita E Shaklee untuk Kulit

Vita E shaklee ni memang betul2 femes. Kena pulak dengan Shaklee buat promosi BELI 6 FREE 1 pada bulan June Ni. SEbabnya, dah nak DEKAT RAYA!!! Yeah….Vita E Shaklee ni memang terkenal dengan banyak nama. ANtaranya ialah Vitamin Hilang Parut @ Vitamin Kulit Cantik @ Vitamin Kulit Moist @ Vitamin Suami Gagah @ Vitamin Cinta.  Banyak bebenor ni manfaat …

‘Spare Tyre’ di Perut lebih Berbahaya daripada Lemak di Pinggul dan Paha?

Pada masa kita membaca tajuk ini, tentu kita terus melihat lemak-lemak berlebihan atau spare tyre di bahagian perut kita kan? Lelaki atau perempuan tidak boleh lari dari masalah ini. Sama ada yang belum berkahwin atau sudah berkahwin. Lemak berlebihan di perut adalah lebih berbahaya daripada lemak berlebihan di bahagian pinggul dan paha. Biasa nya kita …

Rahsia Bagaimana untuk Jadi Kebal Terbongkar?

Bagaimana untuk jadi kebal? Kebal dari kena tetak dengan parang ke? Ke kebal dari ilmu-ilmu hitam ni? Apa yang saya nak kongsikan di sini adalah cara untuk menyiapkan ‘perisai’ badan kita untuk menangkis serangan daripada virus-virus yang tidak sihat seperti demam, batuk dan selsema. Kenapa kita perlu menyiapkan ‘perisai’ badan kita untuk menjadi kebal? 1. …