Kelebihan Vita E Shaklee untuk Kulit

Sharing is caring!

Vita E shaklee ni memang betul2 femes. Kena pulak dengan Shaklee buat promosi BELI 6 FREE 1 pada bulan June Ni. SEbabnya, dah nak DEKAT RAYA!!! Yeah….Vita E Shaklee ni memang terkenal dengan banyak nama. ANtaranya ialah Vitamin Hilang Parut @ Vitamin Kulit Cantik @ Vitamin Kulit Moist @ Vitamin Suami Gagah @ Vitamin Cinta. 

Banyak bebenor ni manfaat Vita E Shaklee.. Untuk suami nak ‘gagah perkasa’ boleh, untuk isteri nak kulit cantik cun melecun pun boleh.

Dalam sebulan setengah lagi ni, anda akan ada masa yang mencukupi untuk hilangkan parut2 jerawat tu, nak bagi kulit jadi moist pun boleh,
Yang best, nak buat masker pun boleh dengan Vita E ni…memang cepat kulit jadi moist..

Eh,, macam tak caya jer kan? Takde testimoni mana boleh percaya yer dak? No worries. Nanti saya upload gambar untuk tatapan uolls yer…



Ni antara yang terbaik punya testimoni.. Banyak lagi sebenar nya. ada dalam entry sebelum ini.. Nak kulit bebas parut ke nak kulit cantik time raya ker sempat lagi ni…

Satu botol Vita E ada 120 biji tablet. Harga runcit RM 149.
Nak harga ahli, meh join ahli. Sangat berbaloi dan sangat murah.

Nak dapatkan Vita E, boleh hubungi saya 

Hanim Ismail
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge