Testimoni Phytocol -ST untuk Mengurangkan Paras Kolestrol

Sharing is caring!

Entry sebelum ini adalah berkenaan Phytocol -ST yang baru sahaja dilancarkan oleh pihak Shaklee. Tapi,bukan senang2 Shaklee nak keluarkan produk baru. Mereka mempunyai lebih daripada 80 kajian berkenaan phytocol. Kalau produk  yang dikeluarkan tak berkesan kenapa mereka keluarkan. Betul tak? Sekarang saya nak share TESTIMONI PHYTOCOL-ST yang mampu mengurangkan paras kolestrol dalam darah kita.

Sesiapa yang aktif dalam Shaklee tentu kenal ETHAN WANG. Dia adalah seorang SALES DIRECTOR SHaklee di Malaysia. Dan dia juga mengambil bahagian dalam percubaan menurunkan paras kolestrol dengan PHYTOCOL. Haa… orang kuat Shaklee pun wajib try tau produk Shaklee ni..Baru boleh tahu keberkesanan produk tersebut.


Ini adalah keputusan sebelum dan selepas Beliau mengambil Phytocol selepas 2 bulan.

SEBELUM Ambil PHYTOCOL

Selepas 2 BULAN Ambil PHYTOCOL

Perbezaan yang sangat banyak kan? Lepas ni kalau nak cuba kurangkan kolestrol boleh ambil Phytocol pula. Yang paling penting, SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN.

Macam mana nak tahu sama ada kita ada kolestrol tinggi? Antaranya adalah

  tangan kebas2
√  cepat letih
√  terasa dada berdebar2 (ni bukan sebab jatuh cinta pandang pertama yer)
√  ada bijik2 bawah mata

Ni tanda2 kita ada kolestrol tinggi…try cek kot2 ada boleh try amek Phytocol.. Tapi perlu guna secara konsisten yer.. Jangan pulak makan hari ni,  esok lupa,  tulat tak ingat..memang tak berkesan la jadinya. Satu lagi jangan pulak amek seminggu dah nk suruh kolestrol turun banyak.. hehe..Lagi pun pemakanan kita memang banyak jugak kolestrol kan. tambah2 kalau kita makan ikan bakar hari2 takpe jugak..Hari ni udang masak lemak, esok udang celop tepung. bukan ke tambah kolestrol tu..Heheh..

Apa pun kalau nak Phytocol ni boleh klik2 untuk order online..
Segala proses penghantaran akan dibuat oleh Shaklee..
Jangan risau saya akan dapat maklumat dari Shaklee dan saya akan hubungi anda untuk sebarang info dan guide cara makan vitamin.
Ataupun roger2 saya yer, pengedar Sah shaklee Selangor, Shah alam



Hanim Ismail
ID 921943
017 – 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge