Alamak!!! Tak Sempat Sahur? Ambil Je Set Sahur 3 Minit..

Sharing is caring!

Alamak tinggal +5 minit lagi nak sahur? Ape nak makan ni…Ala,,,konpem tengahari karang lapar gile2…Pernah tak jadi kat korang time bulan puasa macam ni?? Saya??? Opkos pernah kena!!! Bukan sekali tapi ada la 5 atau 6 kali setiap kali bulan puasa..Mesti sedih kan. Kalau bujang takpe la jugak, lapar sorang2 boleh mengadu kat mak. Kalau dah kahwin mesti kita sedih tengok suami pun lapar. Anak2 mesti letih sebab tak sahur. Gara-gara tak bangun sahur kan?


Apa yang saya buat dalam 5 minit tu? Jeng Jeng Jeng!!!

Opkos la buat minuman sahur 3 minit..

Apa tu minuman sahur 3 minit?Hehehe…


Inilah set sahur 3 minit saya..
Mesti ramai tak caya kan..
Memang betul pun…


PERFORMANCE DRINK + ESP + MEALSHAKES

Resipi saya:
1. MEALSHAKES + ESP + Milo
2. PERFORMANCE DRINK + Air Sejuk

Rasa performance drink tu masam2 oren tapi sangat sedap..minum sejuk..
Performance drink tu untuk control bendalir dalam badan kita supaya tak terhidrat..Tambah2 di bulan puasa @ cuaca panas @ aktiviti bersukan.
LEE CHONG WEI pun minum ni tau…kalau tengok time perlawanan badminton, dia akan bawak satu botol air kaler oren..Bukan sunquick tapi PERFORMANCE DRINK yer.. 


Yang paling best sekali, kenyang sampai ke petang… Walaupun hanya minum 3 jenis ni, saya bertenaga sepanjang hari.. Susu pun meriah…Opss lupa nak bgtau.. Saya fully menyusu badan anak lelaki baru nak masuk 6 bulan dan juga abangnya 3 tahun..

Nak masak untuk berbuka lagi, nak jaga 2 anak lelaki lagi. Tapi alhamdulillah dengan set sahur 3 minit ni memang bertenaga sangat.

Nak orde jugak..Klik2 kat icon bawah ni..


Segala proses penghantaran akan diuruskan oleh pihak Shaklee..
Shaklee akan memberi notis kepada saya berkenaan pembelian anda. Dan saya akan hubungi anda untuk sebarang info dan juga maklumat serta cara pemakanan yang betul..

Atau anda boleh hubungi saya, pengedar sah shaklee Shah Alam, Selangor

Hanim Ismail
017-975 2684
ID 921943
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan kebun, Kota kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10, UITM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge