Kenapa Anda SANGAT RUGI sekiranya Jadi AHLI SHAKLEE?

Sharing is caring!

Shaklee sememangnya jenama yang semakin meningkat naik dalam bidang vitaminnya. Tapi Shaklee bukan baru berumur setahun jagung. Sudah lebih 50 tahun Malaysia berada dalam pasaran dan semakin meningkat naik? Akan tetapi, kenapa saya katakan kenapa anda rugi sekiranya anda menjadi ahli shaklee??1. Anda akan mendapat potongan sebanyak 15-30% ke atas setiap produk Shaklee. Banyakkan kan…SANGAT RUGI kalau tak join ahli sebab boleh jimat banyakkk…

2. Bukan semua produk Shaklee adalah vitamin. Shaklee juga mempunyai produk kebersihan seperti sabun basuh baju, sabun cuci pinggan etc. Selain itu, shaklee juga mempunyai produk kecantikan seperti krim muka, moisturizer, toner, pencuci muka etc. Produk untuk rambut seperti syampoo, conditioner juga ada. SANGAT RUGI…kalau anda tak cuba. Yang penting tanya pada SID yang betul2 tahu tentang kebaikan produk..


3. Sekiranya anda menjadi keluarga Jutawan Shaklee…yes…jutawan yer…anda boleh mulakan dengan menjadi ahli shaklee.. Dan seterusnya mulakan langkah untuk membina empayar anda sendiri. Saya berada dalam group yang betul untuk membantu saya ke arah itu. Di mana saya mempunyai mentor yang hebat. Duplicate duplicate duplicate.. Itulah resipi dia dan sentiasa cekal dengan apa jua halangan yang bakal mendatang. SANGAT RUGI tak join ahli kerana anda boleh menimba ilmu yang banyak dan free dalam membina empayar jutawan anda.

4. Shaklee sentiasa mengadakan kelas nutrisi untuk ahli shaklee di setiap negeri. Anda boleh pergi (bayar @ free) tertakluk pada notis dan boleh membawa anak dan suami anda. Anda boleh bertanyakan pakar nutrisi shaklee berkait dengan tajuk kelas yang anda sertai. Sekiranya bertuah, anda mungkin boleh membawa pulanh sebotol VIVIx berharga RM 475 secara free.. SANGAT RUGI kalau tak join ahli sebab boleh menimba banyak ilmu.

5. Shaklee mengadakan National Conference setiap tahun di Malaysia. Dan anda mungkin berpeluang untuk menyertainya secara free atau berbayar. SANGAT RUGI tak join ahli kerana anda akan dapat merapatkan ukhuwah sesama kita.

6. Shaklee juga mengadakan International Conference setiap tahun di luar negara. Dan anda mungkin berpeluang untuk menyertainya secara free yang penting. Sebab nak beli tiket flite, hotel guna duit sendiri adalah mahal. SANGAT RUGI tak join ahli sebab dapat jalan2 makan angin, holiday 5 star trip fully sponsored by Shaklee..


Anda ada 2 pilihan:


1. Anda nak join ahli untuk makan sendiri sebab nak dapatkan dengan harga ahli. Tak payah susah2 nak survey harga lagi dengan distributor lain lepas ni.


ATau


2. Anda nak join ahli untuk meluaskan empayar anda dan juga menjadikan hidup anda Bebas hutang, bebas kewangan.


Pilih yang mana satu pilihan anda.
Untuk jadi ahli, anda boleh hubungi saya:

Hanim ismail

ID 921943

Sms / whatsapp 0179752684
Email: hanim_ismail@ yahoo.com.my


Saya akan membantu anda dengan pilihan kegemaran anda.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge