Testimoni JAMU MODEN aka SET BERSALIN SHAKLEE

Sharing is caring!

Jamu Moden yang semakin terkenal a.k.a SET BERSALIN SHAKLEE mula mendapat tempat di hati ibu-ibu yang baru bersalin sama ada bersalin secara normal atau secara pembedahan @ czer. Saya sendiri telah jatuh cinta dengan Set Bersalin Shaklee ni, Nampak terlalu banyak perbezaan keadaaan saya semasa dalam pantang anak pertama dan anak kedua. Saya mengamalkan Set BErsalin Shaklee ini semasa dalam pantang anak ke2.

Nak dijadikan cerita, anak pertama saya berat 3.26kg baby boy nama AYMAN ZIQRI. Masa ni tak kenal lagi Shaklee segala bagai ni. Masa berpantang, emmm..letih sangat, lenguh2 badan, kaki kebas, rasa sentiasa lapar (nak makan lebih takut buasir), sampai luka bersalin ambil masa sebulan lebih nak sembuh,,tu pun rasa ngilu ada lagi,,Oh ya,,,saya bersalin secara normal. Biasa la bila anak 1st, memang kena gunting siki.t kan.


Anak ke-2 saya dilahirkan awal tahun 2014 ni, baby boy juga berat 3.57kg nama ARIEF ZULKARNAIN. Time berpantang memang amek SEt Bersalin Shaklee. LEpas bersalin terus minum ESP mintak tolong suami buatkan. Masa tu pulak kul 12tgh malam baru boleh masuk wad. Nak tidur tak boleh sebab memang tak biasa tidur tempat lain dan lampu cerah..Mujur minum ESP esok nye memang tak letih. Seminggu tempat jahitan dah sembuh, kaki kebas memang takde, lenguh badan pun kurang. Lapar bukan jadi isu dah. Sebab minum ESP memang rasa kenyang lama. Tak caya? Cubalah try.. ESP ni kira memarng dah jadi sarapan wajib saya dah.

eh…sedapnye berceritakan..
Jap nak selit jugak la TESTIMONI SET BERSALIN SHAKLEE ni..


untuk info lanjut mengenai fullset jamu moden @ set bersalin shaklee boleh klik LINK ini.`
Rugi tau tak try berpantang dengan Set Bersalin Shaklee ni. Memang sangat ringan la badan.
Tak letih, muka tak pucat.
Lapar pun bukan jadi masalah. ESP kan ada..

Ibu-ibu nak try berpantang dengan Set Bersalin Shaklee?

Boleh hubungi saya:

Hanim Ismail
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10, UITM Puncak Perdana


atau Ibu-ibu boleh klik2 order online disini.

Segala pertanyaan dan info berkaitan cara pengambilan vitamin akan saya berikan. Jangan risau.
Pembelian di atas adalah direct kepada HQ SHAKLEE dan dipos oleh pihak Shaklee.
Nak order dengan saya direct pun boleh.



Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge