Kesan Yang Terpaksa Dihadapi Akibat Mengambil VITAMIN C Shaklee

Sharing is caring!

Wahhh..baca tajuk pun dah seriau kan… Kesan baik ke kesan buruk ni.. Side effect macam mana pulak ni yer.. Ada kesan ke bila makan banyak vitamin C Shaklee ni?

Memang dah diakui ramai bahawasanya vitamin dan supplemen Shaklee banyak membantu orang ramai. Kulit makin cantik, kulit gebu, sembelit hilang, sakit lutut ansur pulih, kolestrol kurang. Banyak lagi la boleh nak cerita.

Sekarang ni pulak, saya nak cerita akan kesan yang terpaksa dihadapi oleh seorang gadis ni akibat mengambil Vitamin C Shaklee. Kesian sangat kat beliau. Nak tau apa kesan die?


Try tengok kulit muka beliau dah berubah semakin baik kan. Parut jerawat pun dah makin kurang. Kesan yang dia terpaksa hadapi ialah ramai yang tegur kulit muka dia jadi makin cantik.. Bayangkan ..tu baru guna Vitamin C tu.. 

Tapi off course la, kena guna secara konsisten. Jangan pulak hari ni telan sebijik, esok lupa nak telan. Lusa telan 2 biji. Istiqamah dan sentiasa yakin supplement yang kita ambil tu akan berkesan dan dapat membantu kita.

Uollss nak jugak Vitamin C Shaklee yang hangat di pasaran ni??
Boleh hubungi saya yer :
Hanim Ismail
ID 921943
017-975 2684
Email: hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Cuba sekarang la bila lagi… Hehehe..
Kita pun nak kulit cantik jugakkan..
Satu botol ada 180 bijik tau,…
Jimat Banyak tuuuu…

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge