Suami Dah Mula Tegur Kulit Muka Kusam dan Kurang Seri?

Sharing is caring!

Bila suami dah start tegur kita kenapa kulit muka dah kusam, tak bermaya, macam takde seri jer.. Kita pun dah start gelabah kan. Betul tak?
Sebelum ni, suami takde pulak tegur pasal muka kita yang kurang seri ni. Bila suami tegur, mesti rasa sentap sikit kan? Tambah pulak kita ni surirumah, duk rumah jaga anak, jaga makan minum pakai semua kan. 
Walaupun kita duk rumah jaga anak-anak, makan minum pakai diaorang, kita wajib jaga penampilan dan natural beauty kita. Ye tak?
Macam mana la muka kita boleh tak jadi kusam? Layan kerenah anak-anak lagi, nak masak lagi,nak kemas rumah lagi, nak basuh, jemur, lipat baju lagi. 
Tu tak campur lagi dengan anak-anak duk berebut mainan, gaduh-gaduh manja lagi kan. Sebab tu lah, muka kita jadi kusam kurang seri sebab penat dengan rutin harian. Tambah lagi dengan sakit kepala tiap- tiap hari.
Kita pun kadang- kadang tak sempat nak makan kan. Makan pun bila sempat jer, cepat pulak tu. Nak make up , touch up muka pun tak sempat. Heheh…saya la tu…
Senang cerita, kita amek jer vitamin C dengan Bcomplex. Bcomplex nii sesuai sangat la kalau kita selalu sakit kepala melayan anak-anak. Vitamin C pula penting untuk kembalikan kolagen dalam badan kita.
Sebab nya, bila umur kita semakin bertambah, terutamanya bila dah cecah 25 tahun dan ke atas, kolagen dalam badan kita akan semakin berkurangan. Vitamin C boleh membantu hasilkan kolagen dalam badan kita. Mudah kan?
Bagi kita yang selalu jer tak sempat nak makan ke minum ker senang jer telan Vitamin C ni. Sebijik atau 2 biji jer sehari. Kang nanti suami tegur pulak kulit muka kusam, kita juga yang terasa hati kan?
Bila encik suami mula pandang perempuan lain, kita juga yang menyesal kan. Betul tak?
Meh kita calling2, roger2 saya. Kita bincang sikit apa vitamin yang sesuai untuk muka kusam. Muka cantik, suami makin sayang.. Ye idak?
Nak try vitamin Shaklee?
Hubungi saya
Hanim Ismail
ID 921943
FB: Hanim Ismail
Whatsapp/ SMS : 0179-975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge