VITAMIN C untuk ELAKKAN DEMAM?

Sharing is caring!

Siapa yang selalu amek Vitamin C konsisten setiap hari? Ada tak uolllss sentiasa demam walaupun cuaca tak menentu? Kejap panas kejap ujan. Kalo cuaca musim tengkujuh ni lagi la…ujan jer manjang. Kene air hujan siket dah nak demam.. Tambah pulak anak2 kecik. 
Vitamin C ni banyak kegunaan die sebenarnya.. Untuk kulit flawless dan berseri pun amek Vitamin C. Untuk elakkan demam pun boleh amek Vitamin C tau. Lebih kurang macam 2 in 1 la kiranya.. Tak rugi tau.
Vitamin C ni boleh kuatkan sistem imun kite. Senang citer boleh kuatkan antibodi kite. Macam kanak2 kan,doktor mesti bagi Vitamin C kalo anak demam. Same jugak konsep dengan orang dewasa macam kita ni.
Yang paling best dengan Vitamin C Shaklee ni satu botol die mengandungi 180 tablet. Banyak plak tu. Satu tablet mrngandungi 500mg Vitamin C. Sebijik sehari. Jadi lebih kurang 1 botol untuk setengah tahun. Harga rm92.50. Murah kan?? Tapi kalo jadi ahli harga jauh lebih murah.
Vitamin C untuk kanak-kanak ada tak?
Jawapannya: Tentulah ADA.
Yang best nye vitamin C kanak-kanak adalah chewable @ boleh dikunyah. Best sangat.
Anak sulung saya 3 tahun memang suka sangat Vitamin C tu sampai saya terpaksa sorok botolnya.. Kalo tak sehari dia nak makan sampai 5 -6 bijik. 
Satu botol Vitamin C Chewable ada 90 bijik. Harga?? RM 37.50.
Lagi murah. Kalo kita tak boleh telan Vitamin C, kita boleh jugak amek Vitamin C Chewable ni. Jangan malu2 yer.. Anggap macam makan jajan jer. Dari duk makan jeruk tu takde khasiat, baik kunyah Vitamin C Chewable ni.
At least, kita boleh elakkan diri kita daripada demam,batuk, selsema. Musim hujan ni pulak memang mudah sangat nak demam.
Kalo nak order boleh kontek saya, pengedar sah shaklee shah alam
Hanim Ismail
ID 921943
0179752684
FB : Hanim Ismail
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD area : Shah Alam,Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia,Alam Budiman u10, UiTM PUNCAK PERDANA.
cepat2 sementara harga promosi sampai hujung tahun 2014 ni…

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge