SEMBELIT semasa PANTANG? OH, TAKUTNYA!!!

Sharing is caring!

Baru je lepas bersalin, tapi mommies mesti ada lagi perassan fobia kan. FOBIA NAK BUANG AIR BESAR. Ooo..ngerinya Ya Allah.
Even, mommies bersalin normal ataupun czer.

Saya sendiri pun takut. Walaupun dah 2 kali bersalin. Masa 1st baby, saya sembelit hampir 5 hari. Takut, nak menangis semua ada. Walaupun saya minum air banyak setiap hari, tapi pemakanan kita masa dalam pantang tak semeriah semasa pregnant kan? Hehe..
Memang time tu tak kenal lagi PIL AJAIB tu. Memang nangis la.. Risau jahitan terbukak lagi.
Masa 2nd baby berpantang saya dah kenal PIL AJAIB tu. Memang masa berpantang tu, langsung tak gentar perkataan SEMBELIT. Sebab semasa pregnant anak ke2 pun dah start amek PIL AJAIB tu.
Hasilnya???
Marbeles sangat. Bangun pagi2 dah memerut dengan jayanya. Tanpa risau dengan tempat jahit lagi. Dan memang saya tak alami SEMBELIT pun semasa pantang.
Alhamdulillah.
Nak tau PIL AJAIB yang saya guna?
Jangan risau, sebab tiada sebarang BAHAN KIMIA, DADAH TERLARANG dalam PIL AJAIB itu.

PIL AJAIB saya adalah si putih OSTEMATRIX!!!
YUP, itulah yang membantu saya untuk hilangkan masalah sembelit semasa pantang.

Meh tengok Video yang membantu Ibu berpantang untuk mengatasi masalah sembelit semasa berpantang.

Pengedar sah shaklee Shah Alam:

Hanim Ismail
0179752684
ID 921943
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge