Cara Memilih Set Berpantang yang Bagus untuk Anda dan Bayi

Sharing is caring!

Dah nak dekat due bersalin, tapi anda masih belum buat keputusan untuk beli Set Berpantang yang mana? Mana taknya, banyak brand Set Berpantang yang ada di pasaran. Kita pun pening mana nak pilih kan?
Nak pilih Set Berpantang pun ada cara tau..
1. Pilih yang sesuai dan selamat untuk ibu dan anak.
2. Pilih yang tidak menyebabkan anak panas kerana jamu dalam set berpantang itu.
3. Pilih yang tidak menyebabkan susu badan menjadi kurang.
4. Pilih yang membolehkan ibu menyusu badan pada anak.
5. Pilh yang memberikan tenaga pada ibu walaupun di dalam pantang.
6. Pilih yang boleh diambil sejurus selepas bersalin walaupun anak kuning/ jaundis.
Eh…banyak pulak kriterianya kan.
Mestilah!!! Kita kan nak menyusu badan semasa dalam pantang. Mestilah kita pilij yang tidak merbahaya dan memberikan manfaat untuk kita dan anak. Betul tak?
Yang tengah HOT dalam pasaran adalah aSET BERPANTANG SHAKLEE.
KENAPA?
Sebab semua kriteria yang ade kat atas tu ada dalam Set Berpantang Shaklee. Yang paling penting, point NOMBOR 6. Sebab kebanyakan jamu dan set berpantang tidak boleh diambil sekiranya anak jaundis. Dan boleh diambil selepas jaundis anak betul2 hilang.
Haaa…best kan Set Berpantang Shaklee ni..
Apa yang ada dan kebaikan serta manfaat setiap produk dalam Set Berpantang Shaklee ni? Boleh KLIK LINK INI
Yang paling best adalah 2 daripada produk yang ada dalam Set Berpantang Shaklee ni ada promosi baik punyeeee…
Rugi sape yang tak beli awal2… Lagipun expired date lambat lagi…
Yang nak bersalin bulan 12 tahun 2015 pun boleh beli sekarang..
Promosi yang sedang hot hot sekarang adalah Energizing Soy Protein (ESP) dan Zinc Complex. 2 produk ni terdapat dalam Set Berpantang Shaklee.
Anda berminat nak dapatkan Set Berpantang Shaklee? Boleh hubungi saya :
Hanim Ismail
ID 921943
0179752684
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning,Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge