Set Berpantang Paling NGETOP di Pasaran!!

Sharing is caring!

Pening nak pilih Set Berpantang yang sesuai untuk kita dan anak? Nak pilih yang tak panas untuk anak, boleh menyusu badan walaupun baby jaundis atau kuning?
Pening jugak kan? Kalo ada jamu konpem konpem panas nanti kan baby cirit birit pulak.. Kesian si anak kecil nanti.
Jangan risau yer mommies. Set Berpantang Shaklee ni memang ngetoppppp… Boleh diambil sejurus selepas bersalin tauuu…
Betul!!! selepas jer bersalin memang boleh amek terus. Saya sendiri ambil set ni lepas bersalin bile dah naik wad. 
Minum ESP pertama-tamanya. Sebab apa: 
Sebab masa tu kita dah kehabisan tenaga ketika bertarung nyawa melahirkan zuriat tercinta kita. ESP memberikan kita tenaga seperti sedia kala.
Zinc Complex pula dapat mempercepatkan penyembuhan luka bersalin samada normal atau ceasarian. 
Vitalea memberikan kita 28 jenis vitamin dan mineal yang diperlukan oleh badan semasa dalam pantang. Jangan lupa, semasa pantang kita tak boleh makan macam-macam tau. Mana nak dapat nutrisi yang cukup semasa pantang. Sebab itulag, vitalea penting diambil semasa dalam pantang.
BComplex sangat penting semasa pantang untuk elakkan meroyan. Kenapa meroyan? Sebab bila kita letih, kita tak cukup tidur, kita mudah stress. Betul tak? BComplex boleh mengurangkan tekanan dan mengelakkan sakit kepala semasa pantang.
Vitamin C juga penting semasa pantang. Sebab apa: Untuk meningkatkan imun sistem badan. Untuk elakkan demam, batuk dan selsema semasa dalam pantang. Siapa yang pernah demam semasa pantang mesti tau bagaimana terseksa nya masa tu. Ye tak.
Last skali, Ostematrix. Pernah tak kita kene sembelit semasa dalam pantang. Ngeri kan?? Risau jahitan terbukak lagi. Memang rase nak nangis tak tau nak cakap ape la mase tu. Ostematrix ni boleh melawaskan kita pepagi hari. Tak perlu risau nak meneran. Bangun pagi – pagi pun lenguh badan akan berkurangan.
Masih pening nak pilih yang mana. Jangan risau pilih jer Set Berpantang Shaklee ni. Lagipun Set Berpantang Shaklee ni bukan sahaja boleh diambil semasa pantang, even selepas berpantang dan semasa menyusu anak pun boleh ambil. Dan boleh diambil setiap hari tanpa selama 2 tahun dalam proses untuk penyusuan eksklusif. 
Nak order set berpantang Shaklee?
Boleh hubungi saya, pengedar sah shaklee shah alam, selangor :
Hanim Ismail
017-975 2684
ID 921943
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge