CARA untuk dapatkan BODY FIT untuk WANITA dan LELAKI

Sharing is caring!

BODY FIT memang lah semua orang nak kan? Siapa tak nak BODY FIT? BAik yang belum kahwin atau yang dah kahwin kan. Wanita yang dah kahwin macam saya mestilah nak body yang fit, walaupun dah ada anak ramai kan? MEsti nak cantik depan suami kan. anti

Tapi dah ada yang kuruskan berat badan, pergi joging, masuk gym tapi badan tak FIT. Menggeleber jer.Senang citer, kira kurang muscle la. Sebab bila badan fit, lemak-lemak bertukar jadi muscle. of kos, body jadi lebih Fit. betul tak?

Baru la selesa nak pakai baju seksi-seksi depan suami. Ye tak? 
Kalo lelaki yang BELUM BERKAHWIN lagi, mestilah nak ada keyakinan tinggi depan perempuan kan? tapi, bila perut pun dah JALAN ke DEPAN, kulit memggeleber, emmmm,..macam takde can la pulak kan. NAmun, segala jodoh dan rezeki kat tangan ALLAH kan. 


Lagipun, kita takkan nak kekal dengan berbadan seperti tu. Ye dak? Mesti jeles tengok lelaki -lelaki macho yang masuk keluar GYM tu kan. Nak nak macam AAron Aziz pun OK kan. moh kite TRANSFORM sekarang yer.

SAlah satu caranya adalah dengan WORKOUT. yup, WAJIBLAH exercise. Kalau bahagian bawah lengan tu menggeleber, memang wajib exercise untuk kurangkan menggeleber.


Ni cara-cara exercise yang senang kita boleh buat. Tak payah pergi gym pun takpe. Buat kat rumah pun boleh. boleh ajak anak-anak sekali. Boleh bonding dengan anak-anak kan?

Kalau berminat boleh ambil SET KURUS ni sekali.


Salah satu rahsia di sini menjadikan muscle anda fit adalah dengan mengambil CINCH SHAKE.


KELEBIHAN CINCH SHAKE SHAKLEE adalah :

       [✔]  Menyimpanototsediaadadanmemeliharaototdarirosak


[✔]  Membakar lemak yang tidak diingini

[✔]  Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔]  Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔]  Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan



Inilah yang paling digemari oleh abang-abang atau kakak-kakak yang selalu pergi GYM. 
sebab minum Cinch SHake ni boleh gantikan meal kita semasa dinner. takde rasa lapar.
Kalau nak order CINCH SHAKE ni sempene PROMOSI beli 3 dapat 4 sehingga bulan April 2015 sahaja, boleh hubungi saya:
Hanim Ismail
SMS/ WhatsApp : 0179752684
Email: hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, KOta Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana
Oppsss: CINCH SHAKE terdapat dalam 3 perisa
1. CAFE LATTE
2. CHOCOLATE
3. VANILLA
Hanya Cafe LAtte dan Chocolate shaja yang terlibat dalam promosi beli 3 dapat 4.
Vanilla boleh didapati dengan Harga Retail.
Nak Lagi JIMAT?
Jom Join Ahli untuk penjimatan BERGANDA anda.


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge