Gastrik Melampau Selama 10 Tahun Akhirnya Hilang??

Sharing is caring!

Gastrik?? Siapa yang pernah atau biasa kena gastrik konpem tau bagaimana rasa sakit dia kan? Orang cakap sakit sampai nak putus nyawa la lebih kurang..


Kalau dah sekali kena gastrik memang kena jaga makan. Tak boleh nak makan lambat. Kalau boleh WAJIB makan ontime. Breakfast pun WAJIB amek tau. Sebab biasanya,siapa yang start kena gastrik tu adalah sebab SKIP breakfast.


Breakfast sangat PENTING tau. Jangan biarkan perut kosong TERLALU LAMA setelah bangun tidur pagi. Contohnya : Bangun pukul 6 pagi. 6:30 pagi dah keluar kerja. Dekat pukul 8 baru sampai ofis. Pastu dah takde masa nak breakfast. Paling awal pun kalau tak banyak kerja, takde meeting ke,boleh skip sekejap pukul 10 pagi untuk breakfast. Time tu dah konpem perut dah masuk angin.

Cuba kalau pagi- pagi sampai ofis terus kena masuk meeting…habis meeting dah jam 1 tengahari. Perut masuk angin, lama- lama boleh jadi gastrik.

Sebab tu lah pentingnya breakfast ni. Bila kita makan, badan pun bertenaga, kita pun tak letih…nak keluarkan idea- idea bernas pun mantap. Kalau perut dah berbunyi, macam mana kita nak fokus ye tak?

Macam saya, seorang WAHM, breakfast sangat la WAJIB. Sebab, nak buat kerja rumah lagi, nak layan anak- anak lagi, nak masak lagi, nak menyusu lagi. So,breakfast saya yang paling senang adalah ESP. Minum jer esp segelas, tahan kenyang sampai kul 12 tengahari. Siap bertenaga lagi tau.

Cuba tengok video puan FARA HANA ni. Die dah ade gastrik almost 10 tahun sampai kadang-kadang tak boleh nak bangun. Die tak berhenti ikhtiar untuk hilangkan gastrik nya. Takkan nak menahan sakit gastrik selama- lamanya kan.





Kalau kita dah lama ada sakit gastrik ni yang rasa dah tak tertanggung, apa kata kita cuba ikhtiar dengan cara puan FARA HANA ni jugak. Insya ALLAH, gastrik boleh hilang. Kesian Puan FARA HANA. Bila datang jer gastrik, NAK MAKAN PUN MUNTAH, nak BERDIRI pun tak boleh.

Tapi insya Allah dengan SET GASTRIK yang beliau ambil, telah membantu beliau dalam menghilangkan GASTRIK. WAlaupun, makan tak ontime, beliau bagitau sakit GASTRIK pun dah TAK datang SERANG beliau lagi.

Beliau ambil SET GASTRIK yang terdiri daripada

1. ESP – yang membuatkan beliau kenyang walaupun skip breakfast
2. OSTEMATRIX – untuk meneutralkan asid dalam perut
3. PEPPERMINT GINGER PLUS – untuk buang angin dalam perut dan kurangkan pedih ulu hati

Sekiranya anda berminat, boleh hubungi saya pengedar sah Shaklee Shah Alam, selangor untuk dapatkan SET GASTRIK anda.

HANIM ISMAIL
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD : Shah Alam, Jalan Kebun,Kota Kemuning, Bukit Rimau, Johan Setia, Alam Budiman U10, UiTM PUncak Perdana
Postage : SELURUH MALAYSIA

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge