KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Sharing is caring!

Alhamdulillah. Semakin ramai yang register jadi ahli Shaklee. Kenapa pilih Shaklee dan bukan MLM lain? Eh… Shaklee ni MLM ker?
Yup. Shaklee adalah sebuah Syarikat MLM yang telah tumbuh segar sejak lebih 50 tahun yang lalu. MLM Shaklee ni adalah berkisarkan tentang produk kesihatan iaitu vitamin, produk kecantikan dan juga barangan kegunaan harian seperti sabun basuh dan sebagainya.
Kenapa ramai sangat orang JOIN ahli shaklee?
1. PENJIMATAN YANG BERGANDA- GANDA
  ==========================
   
 Perbezaan harga ahli dengan harga runcit adalah sebanyak 15-30% tau. Sebab tu ramai yang join ahli. Next time pembelian pun memang akan dapat harga ahli.
2. BOLEH DAPAT BONUS ( ikut kelayakan)
   ==================
  
  Ikut kelayakan ni maknanya lebih 150 uv point dalam satu bulan yang dikumpulkan dah boleh dapat CASH BONUS. Lagi banyak point, lagi besar bonusnya. Shaklee juga ada offer CAR BONUS, CONVENTION @ FREE TRIP NATIONAL/ INTERNATIONAL @ UMRAH. Semua ditanggung oleh Shaklee, siap dapat duit poket lagi semasa trip. Ia adalah FREE TRIP yang ditawarkan oleh Shaklee pada setiap tahun sekiranya anda layak. 5 STAR TRIP yer.. bukan cikai2…
3. BUKAN BISNES KAYAKAN UPLINE.
   =======================
   Ramai yang mengeluh bisnes MLM yang lain mengkayakan upline sahaja. Tapi bukan MLM Shaklee yer. Sape yang buat banyak, die yang dapat banyak. Sebab tu tak heran, kalo dalam bisnea Shaklee, ‘ANAK’ lintas rank ‘MAK’ , siap dapat bonus lagi banyak dari upline. Sebab dalam Shaklee tiada unsur skim piramid. Maknanya, siapa yang buat banyak dapat bonus banyak. Nak register jadi ahli shaklee pun tak lebih RM100 seumur hidup. Murahkan?
4. SHAKLEE EFFECT
    ==============
Apa pulak Shaklee Effect ni? Kesan buruk ker kesan baik? Ade kesan sampingan yang membahayakan kesihatan ker? Ohhh…tidak same sekali. Shaklee Effect kat sini maknanya kesan positif yang dialami bila consume produk shaklee. Kulit makin OK. Badan makin sihat.
Banyak sangat contoh boleh diberi. Parut jerawat hilang dan banyak lagi. Ini salah satu contohnye. This is #ShakleeEffect.
 Nak rasakan #ShakleeEffect boleh berbuat demikian dengan menjadi ahli dan membeli produk Shaklee
5. KONSULTASI SECARA BERTERUSAN
==============================
Sekiranya akak/ adik / abang mendaftar sebagai ahli shaklee di bawah bimbingan saya, segala konsultasi tentang vitamin akan diberikan secara berterusan. Tentang jadual pengambilan vitamin untuk mendapat kesan yang sebaik mungkin dengan izin Allah semestinya.
6. BIMBINGAN DALAM MEMBINA EMPAYAR
BISNES ( sekiranya berminat untuk mencari extra income)
Sekiranya anda betul- betul berminat untuk membina empayar bisnes yang mantap,anda akan dimasukkan dalam grup bisnes yang akan mengajar anda cara untuk membina empayar. Segala ilmu yang diberikan adalah PERCUMA. Cuma bezanya: KESANGGUPAN KITA UNTUK MEMBINA EMPAYAR BISNES yang boleh memberikan kita FINANCIAL FREEDOM. Salah satu nya adalah: iReach Family, Road To Success dan Awesome Group Shaklee. 
 Nak join kami, boleh hubungi saya:
Hanim Ismail
0179752684
 FB : Hanim Ismail
 Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

Saya akan hubungi anda untuk bahagian pendaftaran sebagai ahli shaklee.

Sihat dan jana extra income dengan Shaklee

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge