Senggugut Kronik sampai Rasa Nak Patah Pinggang dan Terpaksa MC??

Sharing is caring!

Senggugut sinonim sangat dengan kaum perempuan. Tak kira la anak dara ker, remaja ker, ataupun yang dah berkahwin. Bila time senggugut datang tiap- tiap bulan rasa nak surrender jer kan?



Sampai tak boleh nak jalan, nak bangun. Terpaksa menahan sakit sambil duk atas katil. Mengerekot menahan sakit. Sampai nak patah pinggang pun ada.

Tapi takkan sebulan sekali kita sampai kena amek MC kerja atau cuti sekolah / kuliah gara- gara senggugut melampau ni kan? Malu la pulak. Asal time die datang, kita kena MC. Pastu keje jadi bertangguh- tangguh. Noya sekolah / kuliah pun banyak termiss. Hadoiii… Tak best la macam ni..

Try tengok Video pendek dari Puan MARIA AWI daripada NILAI.. akak ni buat ape sampai setiap kali datang bulan dah tak perlu hadapi senggugut yang kronik tu.


Masalah Senggugut Teruk Nak Patah Pinggang! Mak Aih, Nasib Dah OK



Dah tak payah nak MC atau cuti lagi. Kerja pun dah tak bertangguh. Kalau kita ada anak dara yang selalu senggugut ni, elok benorlah kita bagi kat dieorang Set Senggugut ni. Mesti lepas ni, time haid datang, dah tak perlu risau dah duk terguling- guling atas katil.

Senggugut kalau dibiarkan begitu sahaja, tu yg jadi

 asyik marah2. suami lupa cakap sayang pun dah monyok satu bulan
 asyik MC berkali2. sampai bos salah paham ingat kita ni malas kerja
 kerja rumah pun makin menimbun dek tak boleh nak bangun2

Sesiapa yg pernah or sokmo kena serang senggugut ni, elok buat stok.
lebih penting, kongsikan kisah ini ke seluruh dunia; semoga mereka juga tak payah dah marah2 or MC or tangguh2 kerja lagi dah.

Sekiranya ANDA, ANAK DARA ANDA, atau ISTERI anda, KAWAN WANITA anda mengalami masalah SENGGUGUT KRONIK ni, elok benor la sediakan STok SET SENGGUGUT di dalam rumah atau pejabat. Bila -bila masa ia boleh datang menyerang tak kira masa.

Nak dapatkan Set SENGGUGUT ni, anda boleh hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Shah alam, Selangor:

Hanim ISmail
017-9752684
Email: hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana
POSTAGE seluruh MALAYSIA boleh diuruskan

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge