Cara Hilangkan Bintik-Bintik Hitam di HIDUNG dengan Mudah

Sharing is caring!

Bintik-bintik hitam di sekitar hidung mudah sangat muncul. Bila banyak bintik-bintik hitam kat hidung, kulit di sekitar hidung akan menjadi kasar dan kadang-kadang merimaskan. Kita mesti rasa nak picit jer buang bintik-bintik hitam kat hidung.



Bagi yang pakai make up pulak, kadang- kadang bila cuci muka pun rasa tak cukup cuci kan. Terasa lagi bintik-bintik kasar kat hidung kan. Kalau yang tak make up pun, kemungkinan untuk bintik-bintik hitam kat hidung tu ada pun tinggi. Ini disebabkan oleh pencemaran udara yang sentiasa ada di sekeliling kita. 

Tetapi, bukan wanita jer alami masalah begini. LELAKI pun sama yer. 

Ada satu produk yang sangat popular sekarang ni untuk hilangkan bintik-bintik hitam di hidung. Namanya NUTRIWHITE GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER.


WANITA dan LELAKI yang alami masalah bintik hitam di hidung boleh gunakan MAKE UP REMOVER ni.

Tak kisah sama ada anda memakai make up atau tidak.

Best kan bila hidung dah takde bintik-bintik hitam kat hidung. Nak cium anak ker, nak cium isteri ker nak cium suami ker dah makin best. Sebab hidung dah tak rasa tajam-tajam lagi kan.

Ni adalah testimoni sebahagian yang menggunakan MAKE UP REMOVER. Lagi best selepas guna Pencuci Muka.



Nak try Make Up Remover?

Meh roger-roger saya, pengedar sah Shaklee di Shah Alam Selangor.

HANIM ISMAIL
017- 975 2684
ID : 921943
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Bukit RImau, Johan Setia, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana
Postage seluruh Malaysia boleh diuruskan.

Atau anda boleh beli direct kepada Shaklee dengan KLIK IKON di BAWAH.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge