CARA PUDARKAN JERAGAT dengan SELAMAT dan BERKESAN

Sharing is caring!

Jeragat adalah salah satu PENYAKIT KULIT MUKA yang biasa sangat dihadapi oleh orang ramai terutamanya perempuan. Salah satu penyebabnya adalah bekerja atau sentiasa berada di bawah terik panas matahari untuk jangka masa yang lama atau lebih senang faham SUNBURN. Sebenarnya, LELAKI pun ramai yang mengalami masalah ini.
Kadang- kadang, akibat SALAH PENGGUNAAN produk kecantikan muka pun juga menjadi penyebab JERAGAT. Mula-mula pakai produk contoh produk A dah OK. tapi masuk minggu ke-2, muka dah jadi naik bintik-bintik hitam atau jeragat. Lepas tu, biasalah kita wanita kan, mesti nak try produk lain pulak bila produk A tak jadi. Bila guna produk B pulak, OK jugak, tapi lama- lama kulit muka makin naik jeragat. 

Gambar kat atas ni adalah contoh JERAGAT. Rimas kan? Rugi jer pakai produk mahal-mahal tapi JERAGAT pulak timbul.

Meh tengok video dari Puan Norfaziela Mohd Noor ni. Apakah 2 produk dalam SET JERAGAT yang menjadi buruan ramai untuk hilangkan jeragat dengan BERKESAN

Jikalau anda berminat untuk dapatkan SET JERAGAT yang TERBUKTI BERKESAN ini, boleh lah hubungi saya
HANIM ISMAIL
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD AREA : Shah Alam, Jalan kebun, Kota kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM puncak Perdana
POSTAGE seluruh MALAYSIA boleh diuruskan


atau anda boleh membuat PEMBELIAN TERUS KEPADA SHAKLEE dengan MENEKAN IKON ORDER NOW di bawah. Sebarang follow up dan guide cara pengambilan vitamin akan dilakukan oleh saya ya. Jangan risau!!Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge