Testimoni KULIT KERING Menjadi LEMBAP dalam Masa SEMINGGU??

Sharing is caring!

Masalah KULIT KERING ni memang ramai sangat hadapi. Saya pun macam tu jugak. Sebabnya, banyak keluar di tengah panas matahari dan juga bila sejuk aircond yang melampau. Saya salah seorang la yang hadapi masalah tu dulu.



Bila panas terik, rasa kulit MUKA KERING sangat-sangat, Kulit muka pun rasa menipis jer. Dan paling teruk, rasa kulit muka macam MENEGANG dan NAK PECAH jer. Kalau pakai make up ker atau pun paling basic pakai krim muka ke mesti MUKA akan JADI BERMINYAK. 

OOHhhh..NOOOOO!!!

Tak nak ler berminyak-minyak muka. Haishhh,…rimas kan. Lebih rela tak pakai krim muka kalau muka akan jadi berminyak.

Tapi untuk atasi masalah kulit kering ni, saya gunakan VITA E SHAKLEE.
Yup, sekarang kulit dah tak berminyak walaupun saya berpeluh-peluh mengemas rumah bagai.

Lagi testimoni berkenaan kulit kering menggunakan Vita E Shaklee


Beliau hanya mengambil masa seminggu dengan menggunakan Vita E Shaklee untuk mendapatkan kulit yang lembap. Bermula daripada Kulit Kering yang akan menjadi banyak Masalah jika tidak dijaga. Dan akhirnya, kulit yang lembap yang menjadi idaman hati berjaya diperolehi.

Best tau, bila kulit lembap ni. Rasa lembut sangat kulit muka.

Nak jadikan kulit muka anda yang Kering Menjadi Lembap?

Bole hubungi saya:

Hanim Ismail
017- 975 2684
ID : 921943
FB : Hanim Ismail
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak perdana
Postage seluruh Malaysia boleh diuruskan

Atau anda boleh beli secara direct online kepada Shaklee dengan menekan IKON di BAWAH




Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge