CARA MENGURANGKAN Masalah KEPUTIHAN SEMASA HAMIL

Sharing is caring!

Masalah keputihan semasa hamil memang sangat menyusahkan.. Lagipun semasa hamil kita dielakkan untuk menggunakan sebarang jenis pencuci vagina… Rasa yang tidak selesa dan mungkin akan mengalami gatal gatal yang teruk sekiranya keputihan semakin serius.

Masalah ini bukan sahaja dihadapi oleh kita yang hamil, malah anak dara juga mengalami masalah yang sama kan. Saya sendiri yang sedang hamil sekarang ni pun kadang- kadang alami malasah keputihan ni… Memang rasa SANGAT TIDAK SELESA.


Dan yang paling teruk, ada kastemer yang mengalami masalah keputihan sehingga mengeluarkan bau yang kurang enak. Tetapi, masalah keputihan akan menjadi BERBAHAYA sekiranya kita masih mengalaminya SEHINGGA SAAT BERSALIN… Ini kerana, bayi akan mendapat jangkitan semasa kita melahirkan bayi sekiranya MASALAH KEPUTIHAN tidak diatasi.

Cara saya untuk mengurangkan masalah keputihan ini adalah dengan mengambil GARLIC COMPLEX. Garlic atau bawang putih memang terkenal dengan sifat antibiotiknya… Tapi,,,, oleh sebab saya tidak berdaya nak menelan sebijik bawang putih hidup2, saya pilih untuk telan pil GARLIC COMPLEX keluaran SHaklee. Setel masalah. Nak telan sebijik bawang putih dengan baunya lagi…OOOMAIGODDD,…memang tak tertelan la jawabnya.


Baik lagi saya telan GARLIC COMPLEX SHAKLEE.


Inilah dia antibiotik yang saya selalu ambil sekiranya mengalami masalah keputihan semasa mengandung.

Sekiranya tidak mengandung atau anak dara yang mengalami masalah keputihan, saya syorkan anda mengambil ALFALFA COMPLEX. Ia memang sangat sinonim dengan WANITA.


 TESTIMONI antara yang mengambil GARLIC COMPLEX kerana mengalami MASALAH KEPUTIHAN semasa HAMIL


Ibu-ibu ada alami masalah yang sama. Jangan MALU jangan SEGAN untuk Hubungi saya untuk dapatkan GARLIC dan ALFALFA complex ni.

Ibu – ibu boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee Shah Alam, SElangor:

HANIM ISMAIL
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge