Cara Mengecilkan Liang Pori di Muka dengan Cepat dan Berkesan

Sharing is caring!

Assalamualaikum.. hari ni saya nak cerita pasal liang pori pulak yer.. ada orang kecil liang pori die, ade orang besar liang pori die. Kalo omputih dieorang sebut PORES. 
 
Liang pori terbuka boleh sebabkan muka banyak berpeluh. Betul tak? Lagipun bila liang pori luas terbukak, habuk- habuk atau kotoran mudah terlekat dan boleh menyebabkan jerawat jika muka tidak dicuci dengan elok.
Lagipun setiap masa, takkan kita nak belek muka kita. Tambah pulak, kalau kita kena kerja kat luar. Jumpa orang ramai. Melawat site la. Lelaki atau perempuan pun ramai yang alami masalah pori terbuka luas ni.
Bila kotoran melekat dan tidak dikeluarkan dengan betul, jerawat boleh timbul dan yang paling teruk boleh sebabkan JERAWAT BATU pulak. Dah jadi masalah lain pulak kan.
Tengok testimoni TERBAIK  puan Hazana ni. Salah seorang yang baru sahaja mengamalkan Collagen Powder selama 2 minggu. Tapi kesannya sangat sangat BERBALOI setimpal dengan apa yang di bayar lah kan. Yang penting sangat selamat.
Ni baru amek 2 minggu. Kalo amek sebulan direct atau 2 bulan, konpem muka akan jadi flawless gtu. Dah tak lama dah nak raya puasa kan. Mestilah nak bercantik- cantik di hari raya. Tak payah make up tebal- tebal nak cover parut jerawat dah. 
Ni saya blanja satu lagi testimoni collagen powder yang super hot dalam pasaran sekarang ni. Tambah pulak, tengah ada promo baik punye..
Mujur stok Collagen Powder dah ada dalam pasaran. Kalau kakak- kakak.berminat boleh hubungi saya pengedar sah shaklee shah alam, selangor
Hanim Ismail
ID 921943
0179752684
Email : hanim_ ismail@yahoo.com.my
COD Area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Shah Alam, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10,UiTM Puncak Perdana
Postage seluruh Malaysia boleh diuruskan.


KLIK LINK INI untuk Ketahui Cara Memilih Kolagen Terbaik.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge