Engineer : Selalu Buat Kerja Luar Sehingga Kulit Muka Menjadi Gelap

Sharing is caring!

Assalamualaikum…
Hari ni nak share testimoni produk shaklee yang membantu mencerahkan kulit beliau yang sebelum ni gelap sebab selalu buat kerja2 kat luar. Almaklumlah dah nama engineer kan.. Kena la turun site buat site visit kan. Lama2, kulit jadi hangus dan jadi gelap..


Ni kisah yang sebenarnya..
Testimoni yang sebenar..

Alkisahnya akak ni seorang engineer yang selalu kene buat kerja kat luar @ site visit.
Kalo dah jam 10 pagi dah terpacak kat site sampai matahari duk atas kepala,memang la kulit akan jadi gelap.. Kadang2 nak tempek foundation ke pape ke pun malas kan… Sebab nati comot plak bila dah muka berpeluh2..

Beliau sendiri pun malu bila nak berjalan seiringan dengan suami.. Kalo saya sendiri pun, saya malu tau.. Sebab ape?? Sebab kulit muka kita HANGUS kena bakar dengan Matahari.. Tu sebab kita tak jaga muka leklok.. Kang bila dah hangus tu, kulit akan jadi menggelupas pulak.. Tu lagi satu episode sengsara pulak tu..

Ok..sambung cerita pulak..

Akak ni pun amek la ESP sebagai minuman feberet beliau la.. Tapi yang bestnya kan,kulit muka yang dulu nye hangus kene bakar tu, dah jadi cerah balik.. Fuhhh… Lega tau.. Ye lah .. Pompuan kan..mestilah cakna pasal kulit muka kan.. Sebijik jerawat naik pun dah bising.. Dahtepek segala bagai petua untuk jerawat kecut.. Ni pulak muka yang hangus kene bakar.. Mesti hati jadi tak keruan kan..
 

Dalam masa setahun lebih,akak ni consume ESP, kulit muka beliau dah jadi cantik..
Tak payah g buat treatment bagai.. minum ESP jer..
Keyword paling penting : KONSISTEN


Siapa yang ada masalah macam ni, boleh hubungi saya , pengedar sah shaklee shah alam


Hanim Ismail
ID 921943
017-9752684
Fb :    Hanim Ismail 
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
Ig : mommy_jual_vitamin
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge