Month: January 2016

TEH Special Untuk Kuruskan Badan

Assalamualaikum.. Ada sesiapa berhajat untuk kurangkan berat badan tak? Sebelum tu, nak tanya dulu, macam mana kadar metabolisme uollss… Tinggi ke rendah metabolisme uolls.. Kalo metabolisme tinggi, agak senang untuk turunkan berat badan tau.. Sebab ape? Sebab bila kita work out sikit jer, badan dah berpeluh peluh. Macam buat kerja kat rumah, mop lantai ker …

Skincare Yang Paling Sesuai Untuk Kulit Muka Jenis Berminyak dan Kering

Assalamualaikum… Selamat tahun baru semua… Hari ni saya nak share skincare untuk jenis kulit muka berminyak dan juga kering. Lagi pun kat kedai ke supermarket ke banyak sangat skincare… Sampai tak tahu nak pilih yang mane kan?   Ok..kalo kulit kering better amek yang untuk jenis hydration punye tau..nak suh lembapkan kulit muka..kalau untuk kulit …