Kenapa Ramai Kanak-Kanak Suka Vitalea Kids Yang Yummy???

Sharing is caring!

Assalamualaikum… VITALEA KIDS ?? Apa tu?? Kenapa ramai sangat budak-budak suka Vitalea Kids ni.. Cokelat ker die, Sweets ke die..ke jajan?? emm… Apa ek?




ok..sebelum tu nak tanya? 


  1. Anak suka makan sayur dengan buah tak?
  2. Anak uolls jenis yang cerewet tak bab-bab makan ni? Yang tu tak nak..yang ni tak nak.. Jenis memilih lah kiranya..



VITAMIN B –  untuk perkembangan minda dan hasilkan tenaga, konsentrasi dan fokus dalam pembelajaran dan aktiviti harian

ZAT BESI – membantu hasilkan sel darah merah

ZINC – membantu dalam imun sistem dan sembuhkan luka dengan cepat.

VITAMIN C – untuk gusi, gigi dan kulit yang sihat


VITALEA KIDS ni sangat2 la tooth-friendly formulation. Maknanya, ia takkan merosakkan gigi anak2..Sebab ada setengah vitamin yang manis yang boleh rosakkan gigi.


DANNNN…. rasa die sangat sedap… RAsa masam2 manis anggur gitu,..


sebab tu die yummy sangat…dan budak2 suka sangat kat VITALEA KIDS ni..


YANG PALING BEST!!!… bila die ada promo…


BELI 3 FREE 1…



Nak beli satu pun boleh tau..KAlau nak lagi murah pakat2 dengan kawan2 jiran atau sedara mara.. beli 3 dapat 1..

Dapat JIMAT RM 30..

apa tunggu lagi…

Nak beli sekarang?

Bolek KLIK icon ORDER NOW di BAWAH ni untuk BELI 3 FREE 1 botol VITALEA KIDS ni..


KLIK KLIK…isikan detail untuk penghantaran dan buat bayaran.
Pihak Shaklee akan pos ke tempat anda..

Atau boleh hubungi saya, pengedar sah shaklee shah alam;

Hanim Ismail
ID 921943
017-975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, ALam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana




Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge