TEH Special Untuk Kuruskan Badan

Sharing is caring!

Assalamualaikum.. Ada sesiapa berhajat untuk kurangkan berat badan tak? Sebelum tu, nak tanya dulu, macam mana kadar metabolisme uollss… Tinggi ke rendah metabolisme uolls..

Kalo metabolisme tinggi, agak senang untuk turunkan berat badan tau.. Sebab ape? Sebab bila kita work out sikit jer, badan dah berpeluh peluh. Macam buat kerja kat rumah, mop lantai ker vacuum umah ker tapi berpeluh2 macam g gym pulak kan..

Kalo metabolisme rendah, susah sikit nak turunkan berat badan. Sebabnya, workout dah lame,dah bersungguh bagai dah ni. Tapi,berpeluh pun tidak. Ni pun salah satu cara nak tau metabolisme kita tinggi ke rendah..

TAPI….. Ada cara untuk naikkan kadar metabolisme kita tau.. Yang paling senang MINUM TEH.. Tapi bukan sebarang teh tau.. Tapi Cinch Tea..

Ni gambar Cinch Tea ni..

Cinch Tea ni memang direkomen untuk increase metabolisme badan. Kalo yang metabolisne rendah sangat sesuai la minum. Bila kita workout untuk kuruskan badan sambil minum cinch tea ni, badan memang akan berpeluh sakan.. Tu yang buatkan kita mudah untuk kurus tu..

Cinch Tea ni memang termasuk skali dalam pakej untuk YES Fitness yang dicadangkan Shaklee..
Paling better amek dengan Set Yes Fitness untuk Turunkan Berat Badan dengan Berkesan dan yang penting Selamat dan Tanpa Diet yang melampau.

Nasik wajib makan untuk tenaga tapi jangan berlebihan. Bukan diet tanpa nasik yer.

Nak try Set Yes Fitness ni,meh roger2 saya,pengedar sah shaklee shah alam
Hanim Ismail
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo com.my
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana


Segala konsultasi untuk penggunaan produk adalah KHAS untuk pelanggan setia kami.


KLIK SINI untuk SET YES FITNESS

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge