Anda SELALU SAKIT DEMAM setiap BULAN?? Jika YA, ANDA SANGAT PERLUKAN NUTRIFERON

Sharing is caring!

Assalamualaikum… Nutriferon untuk siapa dan untuk apa yer? Ramai sangat sangat yang masih tak tahu, NUTRIFERON tu ape,.. Makanan ke minuman ker… Jenama baju ker Jenama kereta ker… Hehehe.. Tapi..KALAU uollsss selalu jer demam, setiap bulan amek MC sebab demam..uollss WAJIB amek tau pasal NUTRIFERON ni..
ok… alkisahnya…Nutriferon ni salah satu daripada Supplemen Shaklee sebenarnya..
Untuk apa NUTRIFERON ni?
Nutriferon ni adalah immune booster yang melalui kajian selama 40 tahun oleh DR KOJIMA (pakar imun dari JEPUN). Nutriferon ni untuk menggalakkan interferon dalam badan kita secara semulajadi.
EH..tak paham la pulak kan.. Imun la,.. interferon la, nutriferon la.. Apa ni sebenarnye?? HEhehe
Kalau bahasa paling mudah nye kira, NUTRIFERON ni adalah supplemen untuk up kan kita punye IMUN supaya demam batuk selsema tak mudah serang kita. 
Kalau yang selalu pergi travel oversea ke untuk kerja ke tak pun tiap tiap bulan g oversea makan angin ke, mesti bila balik atau bila g negara orang kita akan mudah demam kan? SAtunya sebab CUACA lain.. Sebab kita dah biasa dengan cuaca kita. Kejap Panas kejap Hujan. tapi kat negara orang, time MUSIm panas memang panas mercik peluh.. time WInter paham2 sendiri la… Tu yang kita mudah jatuh sakit..
SIapa yang selalu stress dengan kerja ker, dengan letih sebab travel keje, pergi sebelum subuh, balik umah dah tengah malam pun WAJIB amek NUTRIFERON ni..
Sape yang ada masalah EKZEMA pun WAJIB amek NUTRIFERON ni..
SIapa yang ada penyakit KANSER dan TUMOR pun WAJIB ambil NUTRIFERON ni..
Bila Imun kita dah boost up, baru badan akan sihat sikit, sakit2 dan kurang menyinggah kat badan… Silap2 demam g serang member sebelah yang tak amek NUTRIFERON pulak..
Bila dah KURANG SAKIT, kurang la AMEK MC,
Bila kurang AMEK MC, BOSS mestila SUKA..
Sebab kerja tak tertangguh.. BOleh SIAP ON TIME..
NAk try NUTRIFERON ni, boleh kontek saya, pengedar sah SHaklee SHAH ALAM
Hanim Ismail
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Shah Alam ,Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge