Cara Mudah Hilangkan BATUK BERKAHAK Dan Tak Memaksa Anak Makan Ubat Lagi

Sharing is caring!

Assalamualaikum..
Bila masuk je time hujan atau cuaca tak menentu, yang mak ayah paling risau bila anak batuk kan. Bila anak batuk terutama batuk berkahak, jangan ambil ringan yer mommy.. 
Sebab nya, batuk berkahak tu boleh sebabkan jangkitan kuman kat paru paru tau. Kadang si kecik dah batuk berkahak sampai 2 minggu tak hilang lagi, tapi mak ayah rilek jer tengoknye.. Kita tak nampak kahak yang kat dalam tu. 
Antibodi anak tak kuat lagi. Nak buang kahak sendiri pun tak pandai lagi. Tu yang bahaya tu tau. 
Jangan ambil ringan ye masalah batuk berkahak tu. Ada setengah anak macam anak saya memang payah sangat nk makan ubat. Ikat ke kepit ke, aduii tak jadi gak. Bila masuk ubat memang die sembur balik.
Yang paling senang saya buat untuk hilangkan kahak ni bagi Omega Guard kat die..
Eh..bukan anak je yang boleh makan Omega Guard ni tau. Kita yang dewasa ni pun boleh amek Omega Guard ni untuk batuk berkahak.
Saya biasa bagi 2 bijik kat anak saya si arief zulkarnain tu..dah nak masuk 3 tahun dah die tahun depan.. sebijik tak cukup mesti mintak sebijik lagi.. die kunyah2pastu telan.. lagi senang dari nak bagi makan ubat. 
Meh saya share sket testimoni yang guna Omega Guard untuk hilangkan batuk berkahak.
Senang je bila bagi Omega Guard ni.. jangan nak tunggu anak ada batuk berkahak baru nak bagi Omega ni tau. Lagi elok, kalau bagi makan hari – hari. Sebab Omega ni juga elok untuk perkembangan minda anak- anak tau. Kita boleh tengok anak- anak lagi fokus time belajar.
Ada 2 hari lagi untuk promosi Omega Guard ni.
Ada promosi beli 2 botol Omega dapat 5% diskaun.
Atau beli 6 botol Omega dapat 1 botol Omega FREE
Harga Retail : RM 136
Atau boleh hubungi saya untuk dapatkan omega mommy yer:
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area ; Jalan kebun, kota Kemuning, johan setia, bukit rimau, shah alam

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge