Senggugut @ Period Pain Sampai Pitam? Apa Cara Untuk Kurangkan Sakit Senggugut?

Sharing is caring!

Assalamualaikum… Hari ni nak share tentang masalah yang sangat2 mengganggu kehidupan wanit, tak kiralah sama ada anak dara mahupun yang Sudah berkahwin… SENGGUGUT?? haaa…sape yang tak tau kan.. atau nama glamer die PERIOD PAIN yang memang sangat menghantui kaum wanita tiap kali datang bulan atau haid..

Yuppp…betul… Ada yang tak pernah kena pun senggugut ni.. Ada yang jarang sangat kena sakit ni.. Seingat saya lah kan, saya baru 2 kali kene benda alah ni..Senggugut ni lah.. 

Bagi yang tak pernah kena, memang Alhamdulillah sangat… Bagi yang biasa kene ni,memang tak terdaya rasanye kan nak kene hadapi seminggu tu kan.. Rasanya memang sampai tak boleh nak bangun.. Berguling-guling atas katil duk menahan sakit perut ni tau.. Macam perut jadi cramp pun ade jugak..

tapi siapa yang memang hadapi masalah ni memang sampai nak kena mintak MC…Yelah..tak kan kat ofis pun nak berguling-guling tau.. Sakit nye..wallahualam…


Salah satu cara nak kurangkan SENGGUGUT atau PERIOD PAIN ni adalah dengan mengambil GLA COMPLEX dan ESP (EnergiZIng Soy Protein). Kesan nya sangat2 marbeles… Period pain @ Senggugut pun dah berkurangan tau.. Barulah best !!! Takpayah amek MC dah setiap bulan.. Record kehadiran pun makin cantik..



Pernah alami masalah ni dan tak pernah berkurangan?

Hubungi saya untuk sebarang KONSULTASI dan CARA ATURAN PENGAMBILAN VITAMIN yang KHUSUS dan KHAS hanya kepada ANDA yang membeli PRODUK SHAKLEE dengan saya SAHAJA.

ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD AREA : Jalan kebun. kota Kemuning, Johan Setia,Bukit Rimau,Rimbayu, Shah ALam, Berjaya Park

PEnghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan PErkhidmatan Poslaju dan GDEX

CEPAT!! 
JAngan BIARKAN SENGGUGUT MENGHANTUI anda SETIAP BULAN

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge