SPECIAL SANGAT Pengedar Shaklee Macam Kami Ni… KENAPA Yer?

Sharing is caring!

Assalamualaikum… Alhamdulillah semakin ramai yang memilih Shaklee dan menggunakan produk Shaklee even vitamin atau produk home care.. Dan Semakin ramai yang menjadi ahli shaklee yang sah untuk beli dengan harga ahli (konpem harga ahli) dan kalau berkelayakan silap2 boleh dapat CASH BONUS lagi tau… Ramai tau buat side income dengan jadi pengedar Shaklee… Berbaloi baloiii…..

Saya nak share cara-cara paling SIMPLE dan MUDAH untuk menjadi pengedar @ ahli shaklee. Simple sangat.

Paling Senang:

Hubungi saya :

Hanim Ismail
SMS / WhatsApp: 017 975 2684
ID 921943
Area: JAlan Kebun,Kota Kemuning,Johan Setia, Bukit Rimau, Shah Alam

Bagitau je dalam SMS/WhatApp cakap nak jadi ahli @ pengedar shaklee.
SAYA akan hubungi akak2, adik2,abang2 balik tau..


NAnti saya akan mintak detail untuk registration:

Nama Penuh
No IC
Alamat
No Fon
Email
Nama Suami/ Isteri
No Akaun Bank (untuk segala jenis pembayaran bonus setiap bulan direct ke akaun anda)

Bila saya dah key in segala jenis maklumat ni, SHaklee AUTOMATIK akan hantar mesej kat tepon uolls, dan uolls boleh buat pembayaran untuk activekan keahlian anda. ATAU saya boleh tolong activatekan keahlian uolls…

Fee Member  lebih kurang RM69.60. Sebarang pembelian direct online Shaklee, hanya dicaj sebanyak RM10 setiap pembelian. Ia tidak dicaj mengikut berat. So boleh beli banyak2 tau.

Ada SATU lagi cara untuk dapatkan FREE MEMBERSHIP yang bernilai rm69.60 ni tau. Iaitu dengan syarat membeli produk Shaklee sebanyak 200uv point atau lebih kurang RM650.IVIX

Atau PALING SENANG,

BELI 2 VIVIX:-

Harga 1 VIVIX = RM 475
Harga 2 Vivix = RM 8XX. ( Actually tak sampai RM810 pun)

Dapat FREE MEMBERSHIP = RM 69.60
Dapat FREE POSTAGE = RM 10
Dapat CASH BONUS = RM 35

BANYAK KAN?? JIMAT RM100 lagi…

OK…sekarang ni kan ramai yang dah guna dan jual SHaklee kan? Tapi… Kalo akak2,adik2 abang2 rasa tetiba nak jadi pengedar shaklee yang hebat macam Lyna Noh, macam Nurul Aziyana, Jangan malu jangan segan.,.

Tapi kene berusaha segigihnya.. Sebab tiada short cut dalam Shaklee.. Kena berkorban masa, tenaga juga.. Kami bergerak as a team yang memang tiada unsur2 sailang2, kami bantu satu sama lain..

Tiada istilah orang bawah buat kerja banyak, orang atas goyang kaki dapat duit. Jangan risau rezki tak pernah salah alamat. Mintalah dengan Yang Maha Esa.

Yang best bila jadi Pengedar Shaklee ni… BAnyak sangat…

Shaklee sendiri adakan KELAS NUTRISI untuk pengedar2 shaklee.. Ada yang berbayar tapi banyak juga yang FREE.. SIap boleh bawak anak2 lagi.. Kat HQ shaklee ada sediakan tempat untuk kanak2 bermain kat situ. Jangan risau, sebab mostly semua bawak anak2 attend kelas.. Hehehe..

Ada lagi yang best..



tengok  Video kat atas ni.. Ini adalah salah satu program yang dianjurkan oleh Founder group IReach Family iaitu Lyna Noh. Kami bersama2 sama ada side line atau downline tak kire pangkat ape dalam shaklee ni berukhuwah dan eratkan silaturrahim di majlis sebegini. Time ni la, nak kutip ilmu banyak2 dengan upline, Master dalam Shaklee, ilmu produk. Tengok la majlis ni memang jenis family friendly sebab mostly semua ada anak. heheh..Best kan,,,tak payah nak pening2 takboleh nak bawak anak g majlis..

Paling UNTUNG dan BEST dalam Shaklee ni,upline2 master shaklee semua TAK LOKEK ILMU tau.. Dapat FREE ilmu pulak tu kan..

Kita pun ada GroupSUpport untuk bantu kembangkan bisnes Shaklee ni, siap ada FREE poster Product, ada segala jenis testimoni untuk produk Shaklee ni lagi tau.. Takde la nak terkial-kial tak tau nak cari kat mana..

Shaklee pun ada buat SISTEM PEMBELIAN SECARA ONLINE. ni yang paling BEST..
SEbab apa??

In case akak2 adik2 ada kastemer diluar kawasan yang nak kan produk Shaklee, cik2 puan2 boleh KLIK2 je..ORDER ONLINE. Segala nya akan diuruskan oleh Shaklee untuk penghantaran. Make sure ALAMAT untuk DELIVERY tak salah.. Hehehhe

Dah bersedia nak Jadi Pengedar Shaklee?


Hubungi saya:

Hanim Ismail
017 975 2684
ID 921943

Saya SEDIA MEMBANTU ANDA !!!!

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge