Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Yang Hitam yang Hodoh

Sharing is caring!

Assalamualaikum… apa perasan akak2 adik2 abang2 semua kalau jerawat yang selalu duk ada kat muka kita tiba2 jer hilang? Skali dengan parut2 jerawat yang hitam tu pun hilang tau…

Konpem hepi senyum sampai ke telinga kan.. 

Masa zaman saya belajar dulu muka selalu berminyak, siap jerawat bersilih ganti keluar.. Kejap die datang menjengah kat muka…aduuu..geramnya siap picit lagi sampai pecah…huhu.. geram nengok jerawat tu tau.. pastu dah kering terus tinggal parut hitam…

dah la nak hilang parut tu susah…pastu keluar lagi jerawat lain..terutama kat T-ZOne… Kalau remaja belia tu memang kalau tak jaga elok bahagian T-Zone tu memang jerawat suka sangat bertepek kat situ..

Tambah pulak yang suka pakai bedak,foundation dengan make up tu. Lagila jerawat suka keluar kalau tak cuci elok-elok tau… 

SAYA nak belanja sikit testimoni akak-akak yang guna shaklee ni… Dari jerawat yang besar-besar sampai la dah makin hilang jerawat dan parut jerawat hitam tu tau.. 
Yang paling penting, Shaklee sangat berkesan dan MEMANG TAKDE BAHAN KIMIA yang boleh rosakkan kulit.

Testimoni 1. Akak ni baru guna 2 minggu je tau…tapi hasilnya mak aiiii…. rugikan kalau tak amek awal2.. Kulit akak ni memang makin cantik dan kulit muka tak jadi nipis macam guna sesetengah produk yang ada bahan kimia.



Testimoni 2. Parut jerawat hitamdah semakin hilang bila amek Shaklee. Jerawat pun dah segan2 nak keluar dah.. Seronok kan?

Apa lagi akak2 adik2 abang2 semua.. Mohla cantikkan kulit muka tu..
Jangan segan.. Kadang2 kita boleh jadi kurang keyakinan nak keluar sebab jerawat banyak samapai kulit muka dah berlubang2..

Kadang kita malu bila keluar, orang akan pandang tengok kulit muka kita. Jangan risau, belum terlambat lagi untuk repair kulit muka kita. 

Hubungi saya :

WhatsApp/ SMS : 017 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD ARea : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge