Cara Mudah Atasi Masalah Rambut Gugur bagi Wanita Cantik dan Jejaka Hensem

Sharing is caring!

Pernah tak alami masalah Rambut gugur teruk sampai nak nampak botak kepala? Tak kisah la dah kawen ke tak kawen ke. Muda remaja belia ke. 
Baru bersalin ker atau tengah dalam menyusukan anak ke?



Siapa yang ada masalah rambut gugur tu, macam mana uolls atasi masalah tu.

Macam saya dulu zaman study tak kawen lagi kan, rambut gugur mak ai.. kadang malas nak sikat rambut sebab tau rambut bersepah gugur. Time mandi penuh rambut dalam toilet. Tukar syampoo pun tak jadi jugak. Masa tu redho je lah.. jangan botak sudah. Nak guna Yun Nam memang takde duit la.. almaklumlah zaman student kan, makan pun nasik bajet.. ehh sedap tauuu…

Time dah kahwin, lepas bersalin rambut gugur dahsyat sangat.. rasa macam kepala nak botak. Bila ikat rambut sejemput je rambut yang boleh diikat..walaupun rambut panjang. Bila menyusukan anak , lagi2 bertambah gugur rambut.

Malu dengan suami, sampai suami pun cakap dalam rumah ni takde orang lain dah yang rambut panjang2 ni.. ye lah..dari pintu masuk dah ada rambut. Almaklumlah berterbangan dek angin.

Tapi takkan nak marah suami kan.. ye lah kita pun rimas bile tengok rambut gugur banyak 2 tu kan.. kalau ade tetamu datang takkan tetamu nak tengok suasana macam tu pulak.

So apa yang saya buat? Saya gugel dan try cari the best solution. Bila tengok testimoni tentang rambut gugur ni dan rasa harga sangat berpatutan dengan kesan tiptopnye, apalagi saya belilah.

Asalnya, saya beli untuk tambahkan susu badan.alhamdulillah, memang susu badan pun bertambah dan bila dah konsisten dalam 2 minggu baru perasan rambut dah kurang gugur.

Tu pun encik somi yang bgtau. Dia bagitau dah lama tak nampak rambut kat lantai, sapu tiap2 jam ke lantai. Bila dia bagitau macam tu baru perasan eh ye la.. rambut dah makin kurang gugurnye..

Hepi la kan.. siapa yang tak hepi.. anak2 rambut pun dah mula tumbuh balik.

Alhamdulillah dah takde masalah rambut gugur dah. Meh tengok testimoni akak ni kat bawah


Nak oder jugak? Boleh klik icon kat bawah ni untuk.direct oder. 


Atau boleh hubungi saya, pengedar shaklee jalan kebun

ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Jalan kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah alam

Penghantaran seluruh malaysia boleh diuruskan.

Jom.join Ahli untuk penjimatan sehingga 30%

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge