Cara Mudah Nak Kurangkan Berat Bagi Ibu Menyusu Badan

Sharing is caring!

Dilemma ibu menyusu badan.. apa yang dilemma nye.. hehe.. ibu menyusu badan macam saya jugak ni mesti alami masalah ni kan?
✔ nak susu meriah
✔ nak kurus slim tapi makan tak.hingat sebab selalu lapar ☺
✔ masalah keputihan
Yang masalah no 1 dan 2 tu biasa sangat ibu2 menyusu alamikan. Terutama no 2 tu..
Nak diet tak.boleh sebab lapar je memanjang kan? Lepas menyusu anak je lapar, makan lagi..
Kejap2 makan..bila la nak kurus kalau macam tu kan.
Sampai encik suami pun cakap kita ‘membela’ kan.. sebab makan kalah hantu raya…hikhikhik..
NAK tau tak kenapa kita sentiasa lapar lepas menyusu?
Sebabnya: setiap kali satu sesi menyusu lebih 100kalori kite dibakar tau. Haaa…tu baru menyusu badan. Sebab tu kita lapar pastu makan..hehhe
Bila la nk kuruihhhh…
Tengok akak ni buat ape
Dia amek.Alfalfa 10.bijik.sehari untuk penghasilan.susu yang pekat dan banyak. Susu badan yang pekat tu jadikan bayi cepat kenyang tau. 
Dan yang bestnye, bila amek.alfalfa masalah keputihan die pun.hilang jugak. Bi salah satu masalah kaum wanita. Bila dah kawen dan beranak pinak, masalah keputihan ni jangan ambil mudah yer…
Lecithin yang die ambil ni memang banyak fungsi dia tau. Salah satunya :
✔untuk elakkan bengkak susu (boleh sebabkan demam tau)
✔ bakar lemak extra yang boleh kecikkan saiz badan ☺
Mommy mana yang tak nak slim kan?
Sementara tengah promosi sepanjang bulan.November ni,elok la amek.terus.2 set ni tau
Beli 3 botol alfalfa FREE satu.botol Alfalfa
Beli 3 botol lecithin FREE satu botol Lecithin
Nak slim dan susu banyak kan?
Mommy buat la stok sementara offer tengah ada ni yer..
Kalau amek.satu set lecithin satu set alfalfa (S) total baru RM 337.88
Tapi…kalau.register Ahli shaklee..harga satu set tu lagi murah tau.. jangan terkejut srbab bolrh jimat sehingga 20% tau..
Siapa yang nak untung?
Nak set ni ?
Boleh hubungi saya :
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
Id: 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam
Penghantaran ke seluruh Malaysia bolrh diuruskan.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge