Gara2 Ambil Produk ALFALFA dan LECITHIN jenama SHAKLEE!!!

Sharing is caring!

Aaaa…sudahh..ape pulak kes Alfalfa.dengan Lecithin kali ni…brand shaklee lak tu..
Biasa femes tu 2 produk tu tau…set paling bajet je tu.. tak sampai rm110 je untuk 2 botol tu tau..
Ehm.tapi pulak kes kali ni..
Lecithin ni memang femes untuk bakar2 lemak bagi yang nak kuruskan badan tapi kire yang paling murah dah tu.
Alfalfa ni femes untuk detoks supaya mudah nutrisi dan vitamin lain beri kesan optimum bila dah detoks badan..
Ni yang jadi sebenar nya.. ߘハ
Die ambil lecithin dan alfalfa iaitu set yang paling bajet : tapi rupa-rupanya berat badan die dah kurang sebangak 3kg dalam masa 2 bulan.. 
Lambat? 2 bulan?
Yelah kan, dah die amek yang paling bajet.. tapi ok dan bagus lah sebab efek ada walaupun harga bajet.
Kalau nak yang lagi hebat kuasa macam keta ferrari tu boleh ambik Omega, Herblax, Lecithin, ESP, Alfalfa satu set. Ni baru powerrrr…
Tengok.testimoni.die kat bawah ni …
Die dapat.extra bonus lagi tau.. Kulit Muka.pun jadi licin tau. Sebabnya,die amek.alfalfa sebagai agen detoks sekali tau. Bila proses detoks berjalan, kulit yang kusam pun jadi makin elok.sebab dah buang toksin dalam badan..
Sape yang tak nak kulit cantik.. semua wanita nakkan?
Tapiii… paling best sebab ada promosi sepanjang bulan November ni tau..
Beli 3 dapat 4 Botol Alfalfa 
Beli 3 dapat 4 botol Lecithin
Boleh buat stok untuk 4 bulan tu..
Kalau.die.boleh kurangkan 3 kg dalam 2.bulan..
Ntah ntah, kita.boleh kurangkan 7-9 kilo.dalam 4 bulan.. haaa…kan dah slim sikit tu…
1 set Alfalfa (S) 1 set Lecithin = RM 337.88
 Dapat 4 botol Alfalfa (S) dan 4 botol Lecithin. Boleh buat stok 4 bulan terus ni tau
Tak sampai rm100 pun sebulan.
Tapi.. kalau register ahli, memang akan dapat harga lagi murah..memang jimat sampai 20% tau…
Jom.join ahli dan beli 1 set alfalfa dan 1.set lecithin ni tau.
Tapi sampai hujung bln November ni jer tau.. takde dah promo kaw kaw macam ni lepas ni tau..
Nak set slim bajet ni?
Roger2 je saya tau:
FB : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
CoD Area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam
Penghantaran ke Seluruh Malaysia.boleh diuruskan

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge