Kenapa Ramai Surirumah Pilih Bisnes Shaklee?

Sharing is caring!

Semakin ramai orang yang buat bisnes Shaklee ni tau. Nak tau tak kenapa ramai yang pilih Shaklee sebagai bisnes part time atau full time dieorang.

Meh nak.cerita serba sedikit pasal bisnea Shaklee ni ye.

1. Totally 100% boleh bisnes secara online. Tak perlu susah payah nk pergi HQ atau Branch untuk beli stok. Nak kene packing untuk pos kat kastemer lagi. Sekarang sistem Shaklee dah semakin maju. Order online, bayar online, Shaklee yang uruskan pengeposan sehingga sampai kat tangan kastemer.

2. Tak perlu nak meeting setiap minggu. Kiteorang boleh meetinh setiap hari lagi.. 😊 tapi thru wassap jer. Mudahkan. Tapi sesekali.nak.pergi meeting.boleh je, nak recharge aura2 master hebat..meeting sambil masak ke nyusu anak pun boleh.

3. Siapa buat die dapat, Takde istilah orang bawah buat kerja, orang atas goyang kaki…  No No No… kalau nak naik rank, uolls kene push kena didik kene make.sure anak2 downline pun naik sama..barulah boleh naik.rank tinggi2..

4. Infiniti income. Ada orang dapat 2 angka. Ada 3 angka,ada 4angka,ada 5 angka, ada 6 angka sebulan… Sebulan ye bukan setahun. Sebab tu konsep siapa buat dia dapat.

Saya suka.upline2 dalam.grup Shaklee ni. Memang semua menitik beratkan berkenaan bisnes partner no 1 bagi orang Islam iaitu Allah.

Jagalah Allah, Allah akan menjagamu.

Jangan risau,rezeki masing2. Dan rezki tak pernah salah alamat.

Dan… tak sampai 1% pun dari rakyat Malaysia yang tau pasal supplenent Shaklee ni tau.. haaa…

Kira lah berapa puluh juta lagi rakyat Malaysia.yang boleh jadi kastemer kita…

Jangan.takut…

Nak join bisnes Shaklee?

Hubungi saya :

FB : Hanim Ismail

Page : Love Your Family

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

ID : 921943

WhatsApp / SMS : 017 975 2684

CoD area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam

Penghantaran ke.Seluruh malaysia.boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge