About Me

Sharing is caring!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua kawan di alam maya ni..šŸ˜€… Nak cerita serba sedikit tentang diriku ini @ blogger yang baru mula nak serius dengan blog ni… Hehe.. Tu pun setelah berjaya edit template blog ni sendiri @ FOC… Hehehe.. Lagipun dari blog ni kita boleh jadi lubuk duit @ side income kan?

šŸ’°šŸ’°šŸ’°šŸ’°šŸ’°šŸ’°šŸ’°šŸ’°

 Meh nak cerita tentang diriku ini.. 


Nama ambo Hanim.. baru je umur 33 tahun.. muda lagi kan/ Member2 ade panggil Aneng @ Mc Ning..  Ambo duk di Jalan Kebun Shah alam.. Dah bermastautin kat sini almost 6 tahun lepas kahwen. Best duk kat Area Kampung Jalan Kebun ni.. Macam – macam ada…

Haa.. Alhamdulillah after 6 years kahwen, saya diberikan 3 boys umor 5 tahun, 2 tahun dan 1 tahun.. haaa… 3 boys ye..sebab tu ambo kurus jer…



makan macam naga tapi kurus jer.. almaklumlah dah metabolisme pun tinggi.. lagi senang nak kurus.. buat kerja sikit pun dah berpeluh2.. kalo metabolisme rendah boleh amek Cinch Tea…yang ni memang untuk buat metabolisme tinggi..

emm… One more thing nak bagitau semua.. Saya PENGEDAR SHAKLEE yang SAH tau…

kalau nak vitamin ke, nak produk skincare ke,  nak produk untuk kebersihan seluruh rumah ke… jangan malu jangan segan.. meh roger2 saya ye…

Meh add fren saya kat FB ye 

EMail : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID SHAKLEE : 921943
WhatsApp / SMS : 017 – 975 2684

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge