Apa Yang Ada Dalam Collagen Powder Yang Boleh Mengurangkan Jeragat?

Sharing is caring!


Collagen Powder jenama S ni memang dah lama ada dalam pasaran dan memang sangat femes untuk kurangkan atau pudarkan jeragat ni. Jeragat ni kan memang payah sikit nak hilang.. Sental berkali-kali pun payah , melainkan kita rawat dari dalam..

Lagipun jeragat ni extra degil berbanding jerawat.. heheh… Jerawat kejap ada.. Kejap hilang… Tapi kalau jeragat, Sekali Timbul tak hilang-hilang.. Kadang makin bertambah lak tu..



kalau sikit takpe..ni sampai bertompok hitam kelabu kat muka… adoiii..malu la kan kita ni.. Biasa la wanita ni kan… kulit muka mesti lah nak jaga… kalau boleh nak clean and clear je kan..nak kulit muka halus cam baby jer sentiasa walaupun dan meningkat usia kan…


Dan satu lagi yang sangat best yang HANYA boleh kita rasa dengan collagen powder shaklee ni adalah KULIT KITA SEMAKIN ANJAL dan TEGANG. Macam kita suntik botox gitu… ceewah…

NAk tau tak apa yang ada dalam collagen powder shaklee ni?


KOLAGEN DARI SISIK IKAN MERAH

Jenama Shaklee menggunakan sisik ikan merah sebab ikan merah ni duduk kat laut dalam yang ketahanannya sangat tinggi, dan kurang pencemaran serta kadar penyerapannya sangat tinggi.

 EKSTRAK BIJI CAMELLIA JAPONICA

ia terdiri daripada asid oleik, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat.

EKSTRAK PFAFFIA

-dikenali sebagai ginseng brazil, dan bila digabungkan dengan ekstrak biji camellia japonica ia membentuk kolagen dan asid hyaluronic. Dengan asid hyaluronic ia menghidratkan tisu tubuh untuk jadikan kulit lembut, lembap dan licin

ELASTIN DARI KOLAGEN IKAN

-elastin adalah untuk memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi TEGANG, memberikan reaksi melantun bila kulit ditarik. Dan menjadikan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik

VITAMIN C DAN B

Vitamin C menggalakkan penghasilan Kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita
Vitamin B berfungsi untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel

EKSTRAK KERANG – KERANGAN

-glucosamine ekstrak kerangan adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang melembapkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untul legakan ketidakselesaan mata.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

-membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penghasilan kolagen

Itulah 7 bahan dalam collagen powder shaklee yang mampu mencantikkan kulit wajah kita ni… 

PErasan tak ASID HYALURONIC yang terbentuk apabila ekstrak Pfaffia dan digabungkan dengan ekstrak biji camellia japonica tu? Dah lama Shaklee kaji benda ni tau, tapi kat pasaran baru nak muncul produk dengan asid hyaluronic. Nampak tak, sebenarnya Shaklee dah lama kaji dan dah banyak feedback positif dengan Collagen Powder ni yang tak dapat dipisahkan dengan KuLit WAjah Cantik kita ni..

pengedar shaklee jalan kebun



kalau nak Kulit Wajah cantik BErseri, roger2 saya, pengedar shaklee shah alam – jalan kebun

EMail : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp/ SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Rimbayu
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan Perkhidmatan Poslaju dan GDex

atau anda boleh membuat pembelian secara terus melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah ini.



“ TAK PERLU MAKE UP TEBAL DAH NAK COVER JERAGAT”

SERLAHKAN KECANTIKAN WAJAH ANDA YANG SEBENAR DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE”

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge