Apakah Cara Untuk Kurangkan Sakit dan Efek Vertigo?

Sharing is caring!



Vertigo? apa itu Vertigo…comel nama dia kan.. Siapa yang tahu makna vertigo ni, mesti tahu bagaimana seksa bila ada vertigo ni tau.. Vertigo ni, kalau bahasa pasarnya : ketidakseimbangan cecair dalam telinga. 


Tapi efek dia, mak ai…bahaya tau…

➽ Rasa nak pitam
➽ Jalan terhuyung – hayang. Badan tak boleh nak balance..
 ➽ Muntah je memanjang.

Ini adalah efek bila kita ada penyakit vertigo ni tau.. Bukan setakat orang tua boleh kena vertigo, muda remaja pun boleh ada sakit vertigo ni.. Bahaya kan..

Imagine la kalau kita tengah bawak kereta ke, datang lak sakit vertigo ni… Nauzubillah…takut nye nak mikir.. Konpem kita time tu tak leh nak control stereng dah tau.. Sebab dah start datang pening semua tu.. Kalau pitam time drive, agak nya macam mana la… uishhh…mintak jauh la siapa yang kena time tu..

Mari la berikhtiar dengan cara ni. Tengok testimoni ni..




Insya Allah, vertigo takde, kita pun lagi selamat. Tapi itu semua atas kuasa Allah. Kita perlu berikhtiar selagi boleh kan?

Nak try vivix? 

Boleh hubungi saya, pengedar Shaklee Jalan Kebun –  Shah Alam

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Bandar Putera 2
Penghantaran seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju atai GDex.

Atau mommy boleh membuat pembelian secara online terus melalui website shaklee dengan menekan ikon di bawah.

 https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2d5c023a11d70ab3e9acdb98d0053fcc


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge