Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Sharing is caring!

Senang je sebenarnya nak jadi member Shaklee tau.. Lagipun benefit dia banyak sangat.. Ramai yang tahu, shaklee jual Vitamin jer… Tapi tak ramai yang tahu, shaklee pun ada jual barang2 kebersihan rumah macam sabun basuh baju, softener, sabun basuh pinggan, cecair serbaguna Basic H. Dan ada jugak tau, barang2 kecantikan muka ni..


Haaa…..banyak sebenarnya produk SHaklee ni.. Ramai tau…asal shaklee je vitamin.. asal vitamin je shaklee..hahahhah..dah memang femes kan…sebab tu jadi gitu..

tapi ramai yang jadi ahli shaklee sebab jatuh cinta dengan efek vitamin shaklee.. pastu try pulak guna pencuci muka shaklee yang tengah top tu..pastu dengan krim siang, krim malam nya.. sampai lah guna collagen powder dan juga Vivix… the ultimate supplement ever…ceewahhh..

shaklee pun ada jag tapis air tau.. jangan terkejut lak ye…

Kalau nak jadi ahli shaklee, boleh hubungi saya untuk sebarang info dan pendaftaran, pengedar shaklee shah alam – jalan kebun

EMail: hanim_ismail@yahoo.com.my
ID 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684

Atau anda boleh memberikan detail2 untuk pendaftaran Ahli Shaklee seperti berikut:

Nama :
No IC:
Alamat Surat Menyurat:
Email:
No Telefon :
No Akaun Bank:
Nama Suami:
No IC Suami:

JOM JOIN SHAKLEE

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge