Cara Pudarkan Kesan Jeragat Hitam dengan Berkesan

Sharing is caring!


Ramai wanita sekarang ni obses dengan kecantikan kan? Siapa yang tak obses termasuk la saya sendiri… hehehe.. jerawat naik sebijik pun dah sibuk tilik muka kat cermin. Nak picit jerawat sampai pecah terus…

Sape buat macam tu kita geng..hehe.. tapi jerawat ada pasang surut die.. kejap ada kejap takde.. yang paling best kalau parut jerawat tu hilang sekali.. 

Tapi yang tak bestnye jeragat la.. kalau sekali timbul, memang payah nak.hilang.. die duduk jer bertepek kat muka tu. Makin lama makin banyak..



Nak tau kenapa jeragat mudah nak timbul?

1. Suka tukar pakai banyak jenis produk kecantikan
2. Terguna @ menggunakan (sbb tak tahu) produk kecantikan yang ada bahan merkuri.
3. Selalu berjalan di bawah matahari tanpa pakai apa2 perlindungan matahari kat muka.

Tu biasa 3 sebab kenapa jeragat mudah timbul..

Jeragat ni kalau nak kenal die tu, nampak bintik2 hitam kat muka.. sekali tengok macam tahi lalat.. tapi tak banyak bebenor kan.. itulah jeragat ye akak- akak.. dan jeragat memang payah nak hilang.. 

Tapi ada satu collagen yang memang boleh kurangkan kesan jeragat ni..

Mai tengok.testimoni bergambar ni..
Tak tengok tak caya kan?

Tengok gambar kat atas ni… beza perubahan yang ketara sangat dengan jeragat tu.. hampir hilang semua jeragat kan… jeragat ni kalau boleh kena halang dari terus naik… jangan biarkan.. nanti muka jadi kelabu tau..

Jeragat hilang
Jerawat dah kurang
Kulit makin cerah

Best sangat kesan collagen ni..

Apa sahaja la kan untuk.nampak.cantik.depan suami kan? Kalau suami tegur muka kita bintik2.hitam jangan la.sentap.pulak.. meh try collagen ni..
Order cepat tau nikmati offer berganda2 tau.. sampai 31 Disember 2016 ni je tau..

Lepas.ni takde dah offer ni..

Boleh hubungi saya, pengedar shaklee shah alam – jalan kebun

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, kota Kemuning, Johan setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Bandar Putera 2
Penghantaran ke.seluruh malaysia boleh diurislan dengan perkhidmatan ppslaju dan GDex.

Atau akak-akak boleh membuat pembelian secara online terus melalui website shaklee drngan menekan icon di bawah ini..


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge