Punca dan Cara Mengurangkan Sakit Lutut yang Menyeksakan

Sharing is caring!




Siapa yang ada masalah sakit lutut? Mak ayah? Diri sendiri? atau sedara yang ada sakit

 lutut? Macam mana keadaan diaorang? Nak bangun pun payah, nak duduk pun payah, nak 

berdiri lama-lama pun payah. Apalagi nak solat kan? Kesian tengok dieorang, tambah-

tambah kalau mak ayah kita sendiri kan?



Sakit lutut ni biasanya disebabkan oleh pelincir di lutut atau kolagen semakin kering dan berkurangan. 


Di antara sebabnya adalah kerana faktor umur yang sudah meningkat dan juga semasa zaman muda remaja, anda banyak berjalan..

Macam orang zaman dulu2 kan, nak kemana-mana kena jalan kaki jauh..berkilometer jauh nye jalan kaki jer… Ni kita 100 meter pun dah terasa jauh kan…

Kekurangan tulang rawan dan juga kolagen di bahagian lutut akan menyebabkan lutut terasa sangat sakit terutama ketika mahu membengkok lutut. Nak jalan pun jadi seksa kan?

Memang ada rawatan lat hospital untuk tukar tulang rawan besi tapi ongkos nya pun memang mahal atau buat suntikan setiap sebulan atau 3 bulan sekali untuk menambahkan cecair di bahagian lutut… Seriau nye bunyi kan?

Nak pilih yang mana?

Operation tukar lutut besi?
SUntik cecair di bahagian lutut setiap sebulan atau 3 bulan sekali ?

atau Nak Amek COllagen Powder?

meh tengok testimoni kat bawah ni…

Mak beliau sakit lutut yang kronik..
kira memang kronik la kalau nak berjalan pun payah sampai kene mengesot kan?

Nak solat pun susah..kesian kat mak beliau..

last skali beliau bagi maknya COllagen Powder..

Alhamdulillah.. mak nya dah boleh jalan dengan elok, kesihatan pun dah makin elok..



Jom order semarang, sementara tengah offer sehingga 31 Disember 2016.
lewat sesaat pun dah tak boleh amek dengan harga offer tau

Boleh hubungi saya, pengedar shaklee shah alam, jalan kebun:

FB : Hanim ISmail
Page : Love Your Family
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
WhatsApp /SMS : 017 975 2684
ID : 921943
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Rimbayu, Bandar Putera 2, Bukit Rimau
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan GDEX

atau anda boleh membuat pembelian secara online melalui website Shaklee dengan menekan ikon di bawah ini




Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge