Punca Jerawat Timbul Yang Ramai Wanita Ambil Mudah dan Tidak Peduli

Sharing is caring!

Jerawat memang dah sinonim sangat dengan Wanita kan? At least, sebulan sekali mesti timbul jerawat tu kan…Orang cakap bila Datang Bulan, jerawat pun timbul jugakkan? Tapiii…. Sebenarnya tak jugak tau.. Memang la bila Datang Bulan,hormon kita tengah bertukar, so jerawat akan timbul kan?? 



Tapi..yang paling MUDAH dan SENANG sangat Jerawat nak timbul sebab kita tak cuci muka elok-elok dan bersih-bersih.. Terutamanya yang pakai make up, bedak dan foundation ni tau.. Tapi.. akak akak adik adik dah cuci muka bersih lagi, macammana saya boleh cakap tak bersih pulak kan..

Alkisahnya,,..saya ni memang bukan jenis yang suka pakai make up,bedak foundation semua tu.. Kebetulan ada kenduri kahwin sedara suami.. So, saya try la pakai foundation yang tak payah pakai bedak ape dah lepas tu.. Tak ingat nama die…sebab jarang sangat guna.. hikhikhik..

Balik dari kenduri kawin, terus cuci muka dengan pencuci Nutriwhite ni tau..

Tapi sebelum tu saya sental dulu buang foundation dengan Gentle Deep Makeup Remover. Selepas tu cuci muka guna Gentle Deep Foaming Cleanser. Rase muka cuci sebersih bersihnya. TAKDE KESAN KESAN MINYAK.FOUNDATION dahhh… Best sangat. SEbelum ni kalau cuci muka bila pakai foundation mesti 3 atau 4 kali cuci baru muka bersih..

Rugi sangat sape yang tak try dan tak nak try Make up Remover dan Foaming Cleanser ni..
Dah la jimat.. satu tiub tu minimum pun 6 bulan boleh guna…

Haaa….ape lagi..jangan tunggu lama2… nanti kulit muka tu tak berapa nak cuci..tu yang jerawat suka sangat nak timbul2 kat muka tu..

Meh nak share sikit testimoni tip top…



Eh lupe..encik suami saya pun suka guna makeup remover ni.. Die cakap muka lagi bersih.. Almaklumlah g kerja dengan motor.. Walaupun.ada visor, tapi debu memang melekat la… Kalau cik suami pun dah jatuh cinta kat make up remover ni, akak2 lagi la.akan.jatuh.cinta kat produk ni..


Hubungi saya untuk dapatkan produk anda ye..

Kalau nak jimat banyak, jadi ahli shaklee dan dapat dengan harga ahli produk anda

Tak kan rugi nyeee… Untung lagi ada

Hubungi saya:

WhatsApp / SMS : 017 975 2684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area : Jalan kebun, kota kemuning, johan setia,bukit rimau, shah Alam,rimbayu

Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh.diuruskan.

Sharing is caring!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge